Φλόριντα

Οι καλύτερες παραλίες γκέι στη Φλόριντα

Οι πιο όμορφες παραλίες του Sunshine State

Η Φλόριντα είναι γνωστή σε όλες τις ΗΠΑ και ακόμη και στον κόσμο για το σπίτι σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες γκέι στον κόσμο. Η κοινωνικά συντηρητική πολιτεία είναι επίσης, παραδόξως, ένας από τους πιο φιλικούς και δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς ΛΟΑΤ +, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι χιλιάδες ομοφυλόφιλοι συγκεντρώνονται κάθε χρόνο εδώ για να απολαύσουν την ηλιόλουστη ομορφιά της περιοχής.

Το παράκτιο τοπίο της Φλόριντα είναι επίσης απίστευτα ποικίλο και θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα, από αστικές παραλίες με ραγδαία μουσική έως τραχιά τμήματα ανέγγιχτου φυσικού καταφυγίου. Οι παραλίες της Φλόριντα είναι επίσης πολυσύχναστοι και δημοφιλείς κόμβοι δραστηριότητας με μια σειρά θαλάσσιων σπορ, υπαίθριων δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα οποιουδήποτε gay ταξιδιώτη.

Εδώ είναι η λίστα με τις καλύτερες παραλίες γκέι στη Φλόριντα.

Φλόριντα

Sebastian Street Beach, Φορτ Λόντερντεϊλ

Κάθε χρόνο χιλιάδες γκέι ταξιδιώτες συρρέουν στην παραλία Sebastian Street για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την παρθένα λευκή άμμο, την έντονη νυχτερινή ζωή και τη μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητα, καθιστώντας την μια από τις πιο δημοφιλείς γκέι παραλίες των ΗΠΑ. Η παραλία βρίσκεται στην καρδιά του Φορτ Λόντερντεϊλ και απέχει λίγα μόλις βήματα από τη λεωφόρο Las Olas, ένα hotspot για θέρετρα και ξενοδοχεία, κατά τους κορυφαίους μήνες τουρισμού, η Sebastian Street μπορεί να γίνει πολύ απασχολημένη.

Ωστόσο, δεν είναι όλες αυτές οι τεράστιες παραλίες σαφείς ομοφυλόφιλοι, και το πιο δημοφιλές σημείο για τους γκέι τουρίστες και τους ντόπιους βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στους δρόμους Sebastian και Castillo και αυτή η περιοχή είναι εύκολο να βρεθεί. Ο κύριος κόμβος της νυχτερινής ζωής και της κοινότητας των ομοφυλόφιλων στο Fort Lauderdale είναι η Sebastian Street και στην παραλία, δεν είστε ποτέ μακριά από Η καλύτερη γκέι νυχτερινή ζωή του Φορτ Λόντερντεϊλ, με πολλά από τα πιο δημοφιλή και κομψά μπαρ της πόλης που βρίσκονται κατά μήκος αυτής της ηλιόλουστης λεωφόρου. Διαβάστε περισσότερα: Οι καλύτερες γκέι παραλίες στο Φορτ Λόντερντεϊλ.

Φλόριντα

Παραλία Smather, Key West

Το Key West είναι πολύ ομοφυλόφιλο και δεν προκαλεί έκπληξη το ίδιο και το Smather's Beach. Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παραλίες γκέι σε όλη τη Φλόριντα, το Samther's είναι μια σταθερή μέκκα για τους γκέι ταξιδιώτες από όλες τις ΗΠΑ. Οι περισσότερες από τις παραλίες του Key West χαρακτηρίζονται από ένα τραχύ και βοτσαλωτό περιβάλλον. Ωστόσο, το Smather's Beach είναι ένας εκπληκτικός παράδεισος με ζεστή χρυσή άμμο και απαλό γαλάζιο νερό.

Το Key West υπήρξε τουριστικό hotspot LGBT + εδώ και δεκαετίες λόγω της ακμάζουσας τοπικής ομοφυλοφιλικής κοινότητας, μιας ανοιχτής και χωρίς αποκλεισμούς συμπεριφοράς και ενός δημιουργικού πνεύματος. Η πόλη φιλοξενεί μια πληθώρα γκέι μπαρ, κλαμπ και καφετέριες, και το Samther's Beach βρίσκεται κοντά σε πολλά από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του 801 Bourbon Bar. Το μπαρ βρίσκεται στη λεωφόρο Duval, το επίκεντρο της γκέι κουλτούρας στην πόλη και το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε με ένα υπέροχο κοκτέιλ. Διαβάστε περισσότερα: Ένας gay οδηγός για το Key West.

παραλία

Haulover Park, Μαϊάμι

Για την απόλυτη εμπειρία γυμνιστών, μπορείτε να επισκεφθείτε το Haulover Park. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να περπατήσουν, να κολυμπήσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία εντελώς γυμνό εδώ, καθώς η παραλία βρίσκεται σε ένα μεγάλο φυσικό καταφύγιο και η τοπική κυβέρνηση εφαρμόζει μια προαιρετική ενδυμασία. Η παραλία Haulover δεν είναι κρυμμένη μακριά ή εκτός δρόμου, όπως πολλές παραλίες γυμνιστών, η περιοχή είναι φιλική προς την οικογένεια και υπάρχουν ξεχωριστές περιοχές για γυμνιστές, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι εδώ για όλα τα γούστα.

Τα γαλήνια γαλάζια νερά κάνουν την παραλία ένα δημοφιλές στέκι για την τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα. Η παραλία είναι ένα hotspot για μια σειρά από δραστηριότητες, με τόσους ξαπλώστρες όπως παίκτες frisbee και joggers. Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μαϊάμι.

Παγκάκι

12th Street Beach, Μαϊάμι

Το 12th Street Beach είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τις σειρές των σημαιών υπερηφάνειας και των καυτών παιδιών που έρχονται για να απολαύσουν αυτό το εκπληκτικό κομμάτι της ομοφυλόφιλης κοινότητας. Η παραλία βρίσκεται στο σημείο συνάντησης του 12th Street και του Ocean Drive, σε βολική τοποθεσία κοντά σε πολλά από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της gay.

Το 12th Street Beach έρχεται πραγματικά στην πλήρη δόξα του κατά τη διάρκεια του Miami Pride, όταν χιλιάδες ΛΟΑΤ + από όλο τον κόσμο κατεβαίνουν στην άμμο του για μέρες ατελείωτων χορευτικών πάρτι και γιορτών υπερηφάνειας. Η κεντρική τοποθεσία της παραλίας σημαίνει ότι θα βρίσκεστε κοντά σε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στην παραλία, όπως πολλά εστιατόρια με θαλασσινά, που σερβίρουν τα πιο φρέσκα πιάτα.

Διαβάστε περισσότερα: Παραλίες στο Μαϊάμι Γκέι.

παραλία

Παραλία North Lido, Sarasota

Αν αναζητάτε διασκέδαση γεμάτη δράση και ζωντανή ατμόσφαιρα, παραλείψτε το North Lido Beach. Ένα καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης, η παραλία είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από τη φασαρία και να επαναφορτίσετε δίπλα στον απέραντο Ατλαντικό. Θεωρείται ως η καλύτερη παραλία γκέι στην Sarasota, το North Lido είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός για κρουαζιέρες, με πολλά απομονωμένα σημεία ιδανικά για σύνδεση με άλλους ομοφυλόφιλους.

Η νότια τοποθεσία του Sarasota σημαίνει ότι τα νερά χύνονται στον Κόλπο του Μεξικού, καθιστώντας τα εξαιρετικά ζεστά και ιδιαίτερα καθαρά. Ως εκ τούτου, το North Lido Beach είναι το ιδανικό μέρος για κολύμβηση με αναπνευστήρα και κολύμπι.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Fort Lauderdale

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Φορτ Λόντερντεϊλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Φορτ Λόντερντεϊλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας