Ξενοδοχεία Γκέι Μαλδίβες

Οι καλύτερες παραλίες για ομοφυλόφιλους στον κόσμο

Η συλλογή μας από τις καλύτερες παραλίες γκέι στον κόσμο

Δεν λείπουν οι όμορφες και χαλαρωτικές παραλίες για να επιλέξουν οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες όταν πρόκειται να προγραμματίσουν μια απόδραση, και η καθεμία θα προσφέρει τη δική της μοναδική ατμόσφαιρα και την εμπειρία της τοπικής γκέι κουλτούρας. Από τις ήσυχες, ηλιόλουστες εκτάσεις του Κο Σαμούι προς την Ρίο Ντε ΤζανέιροΤο ζωντανό Ipanema, υπάρχει μια παραλία για κάθε γκέι ταξιδιώτη. Για να σας δώσουμε μόνο ένα λιγότερο πράγμα για να σκεφτείτε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις καλύτερες ομοφυλοφιλικές παραλίες σε όλο τον κόσμο.

Μαϊάμι

Μαϊάμι, 12th Street Beach

Για την πιο οπτικά ενθαρρυντική παραλία gay στις ΗΠΑ, μην ψάχνετε άλλο. Το 12th street Beach αποτυπώνει τη γκέι κουλτούρα του Μαϊάμι, με πολλά ελκυστικά, μισά ντυμένα παιδιά, σειρές σημαιών ουράνιων τόξων και παρθένα λευκή άμμο όσο το βλέπει το μάτι. Βολικά, η παραλία βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλούς από τους σημαντικότερους χώρους νυχτερινής διασκέδασης του Μαϊάμι.

Η κεντρική τοποθεσία σημαίνει ότι η παραλία 12th Street είναι ένα δημοφιλές μέρος για τις πόλεις LGBTQ+ πληθυσμό όλο το χρόνο, αλλά κατά τη διάρκεια των ετήσιων εορτασμών υπερηφάνειας του Μαϊάμι η παραλία ανθίζει πραγματικά. Κάθε χρόνο, χιλιάδες ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο κατεβαίνουν στην απαλή άμμο του για μέρες πάρτι και ασταμάτητου ηδονισμού.

Δείτε Περισσότερα: Οι καλύτερες παραλίες γκέι στη Φλόριντα

Maspalomas

Maspalomas, Kiosk 7 Beach

Το Kiosk 7 είναι ένα ουράνιο τόξο στις απέραντες αμμώδεις παραλίες του Maspalomas. Από την κορυφή της καμπίνας, μια σημαία υπερηφάνειας μπορεί να φανεί να πνέει στον άνεμο, και υπάρχει μια μόνιμη εκκλησία γλεντζών γύρω από αυτήν. Το Kiosk 7 σερβίρει φαγητό και ποτό όλη την ημέρα και είναι ιδιαίτερα γνωστό για το Sangria - το τέλειο ποτό για να πιείτε καθώς παρακολουθείτε ένα από τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της παραλίας.

Αυτό είναι κάτι που ψάχνετε αν ψάχνετε για τον απόλυτο προορισμό για ομοφυλόφιλους στην παραλία. Το περίπτερο και η γύρω παραλία έχουν καθιερωθεί τόσο ως γκέι hotspot που είναι σύνηθες για τους γκέι τουρίστες να ταξιδεύουν για ώρες μόνο για να απολαύσουν αυτό το ζωντανό και συναρπαστικό κομμάτι του παραδείσου των Καναρίων. Το περίπτερο είναι προσβάσιμο με 30 λεπτά με τα πόδια στους αμμόλοφους και αξίζει σίγουρα το ταξίδι.

Κέιπ Τάουν, Παραλία Sandy Bay

Με φόντο την οροσειρά των Δώδεκα Αποστόλων, ένα εντυπωσιακά τραχύ τοπίο και τον ήλιο της Νότιας Αφρικής όλο το χρόνο, η παραλία Sandy Bay δεν μοιάζει με κανέναν από τους άλλους προορισμούς που αναφέρθηκαν. Αναμφισβήτητα η «γκέι» των παραλιών του Κέιπ Τάουν, το Sandy Bay είναι ασυνήθιστο ως προς την προαιρετική πολιτική ένδυσης. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ο κόλπος είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες που αναζητούν γυμνό ηλιοθεραπεία κάτω από τις συνεχείς ακτίνες του νότιου ημισφαιρίου.

Υπάρχει μια ισχυρή παρουσία LGBTQ + εδώ, και όταν η παραλία είναι πολυσύχναστη, η δημοτικότητά της στον γκέι πληθυσμό της πόλης είναι εντυπωσιακά σαφής. Όπως και οι περισσότερες παραλίες γυμνιστών, το Sandy Bay είναι λίγο πιο δύσκολο να έχει πρόσβαση, με την καλύτερη επιλογή να είναι 45 λεπτά με τα πόδια από τη δημοφιλέστερη παραλία Llandudno.

Provincetown, Παραλία Herring Cove

Με μίλια ανεμοδαρμένων αμμόλοφων, γραφική αρχιτεκτονική Cape Cod και χιλιάδες αδέσποτους άντρες, η παραλία Herring Cove είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως μία από τις κορυφαίες γκέι παραλίες του Provincetown. Η μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας βρίσκεται ψηλά σε οποιαδήποτε λίστα με τους πιο δημοφιλείς γκέι προορισμούς των ΗΠΑ και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Το Herring Cove βρίσκεται ακριβώς ανατολικά της πολυσύχναστης κεντρικής λεωφόρου Provincetown και είναι εύκολα προσβάσιμο με την εποχιακή υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.

Το καθεστώς Provincetown ως LGBTQ + meka σημαίνει ότι οποιαδήποτε παραλία που θα επισκεφθείτε θα έχει αξιοσημείωτο γκέι πληθυσμό, αλλά η Herring Cove τους ξεπερνά όλους. Οι αμμόλοφοι της παραλίας είναι ένα δημοφιλές σημείο κρουαζιέρας, αλλά αν αυτό δεν είναι το στυλ σας, τότε γιατί να μην κολυμπήσετε, να κάνετε ηλιοθεραπεία ή ακόμα και να κάνετε έναν κύκλο. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο και ζωντανό beach bar που διασκεδάζει τους επισκέπτες μέχρι τη νύχτα.

Ο Herring Cove ζωντανεύει πραγματικά νωρίς το βράδυ, καθώς οι γκέι γλεντζέδες από όλη την Provincetown κατεβαίνουν στην άμμο για να απολαύσουν ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στη Νέα Αγγλία και, στο βόρειο άκρο της παραλίας, μπορεί να δει κανείς το εμβληματικό φάρο Race Point. μια κουκκίδα από πεντακάθαρο στιλ της Νέας Αγγλίας στην αμμώδη χερσόνησο.

Η πόλη της Μυκόνου

Μύκονος, Παραλία Ελιά

Για να είναι γνωστή ως η καλύτερη παραλία gay σε ένα νησί ως gay ως Mykonos σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για την παραλία Elia, και αν η παραλία Elia είναι κάτι που είναι ξεχωριστό. Για αρχάριους, η παραλία είναι τεράστια, με την εκθαμβωτική λευκή άμμο που εκτείνεται για μίλια κατά μήκος της ακτής της Νότιας Μυκόνου. Το μέγεθος της παραλίας σημαίνει ότι ήταν δύσκολο να διατηρήσετε ένα μυστικό στην παραλία της Ελιάς μεταξύ των ομοφυλοφιλικών πληθυσμών των νησιών και τώρα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου.

Υπάρχει χώρος για όλους ωστόσο. με ένα ζωντανό μπαρ που καλύπτει τα γούστα και τις ανάγκες κάθε LGBTQ+ ταξιδιώτη. Η ατμόσφαιρα είναι φιλική και είναι εύκολο να συνομιλήσετε και να συνδεθείτε με γκέι ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο. Το αντίθετο άκρο της παραλίας από το μπαρ είναι πιο ήσυχο και αν ψάχνετε για κάποια διακριτική κρουαζιέρα ανάμεσα στους βραχώδεις σχηματισμούς, αυτό είναι σίγουρα ένα που πρέπει να πάτε.

Δείτε Περισσότερα: Οι καλύτερες παραλίες γκέι στην Ελλάδα

Σίδνεϊ, Παραλία Clovelly

Θα ήταν εύκολο να αγνοήσουμε την παραλία Clovelly, αλλά όποιος έχει επισκεφθεί ξέρει τι λάθος θα ήταν. Κρυμμένο ανάμεσα σε βραχώδεις προεξοχές, το Clovelly είναι προστατευμένο μακριά από τον άνεμο, δημιουργώντας κρυστάλλινα, επίπεδα νερά. Μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες εδώ είναι η κολύμβηση με αναπνευστήρα και η υποβρύχια άγρια ​​φύση είναι σε αφθονία.

Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα του Clovelly Beach προσελκύει ένα πιο ήσυχο γκέι πλήθος και η αίσθηση της κοινότητας LGBTQ+ είναι σίγουρα αισθητή τους καλοκαιρινούς μήνες. Η τοποθεσία της παραλίας κοντά στον κεντρικό δρόμο σημαίνει ότι είναι μια από τις πιο προσβάσιμες παραλίες του Σίδνεϊ, ενώ υπάρχουν διάφορα καφέ, καταστήματα και μπαρ που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Αν ψάχνετε για ήσυχη χαλάρωση παρέα με άλλους γκέι, μην κοιτάξετε πέρα ​​από την παραλία Clovelly.

Δείτε Περισσότερα: Οι καλύτερες παραλίες γκέι στο Σίδνεϊ

Samui

Κο Σαμούι, Παραλία Chaweng

Εάν επρόκειτο να περιγράψετε μια εικόνα ενός τροπικού παραδείσου, η περιγραφή σας θα μοιάζει πιθανώς με την παραλία Chaweng. Το Chaweng είναι η γκέι παραλία του Koh Samui και είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο γραφικές στον κόσμο. Εδώ, οι λυγισμένες παλάμες κρέμονται τεμπέλης πάνω από λευκές άμμους και τα κρυστάλλινα νερά του Κόλπου της Ταϊλάνδης αγκαλιάζουν απαλά στην ακτή. Η παραλία είναι επίσης η πιο ανεπτυγμένη στο Koh Samui, και υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, μπαρ και κλαμπ παραλίας κρυμμένα μέσα στο καταπράσινο τοπίο.

Το πιο δημοφιλές τμήμα της παραλίας με γκέι τουρίστες βρίσκεται γύρω στο τέλος του Soi Lamdin, όπου η ηλιοθεραπεία είναι η νούμερο ένα δραστηριότητα. Γκέι άτομα από όλο το Κο Σαμούι έρχονται στο Chaweng για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το εκπληκτικό τοπίο και τη φιλική προς τους ομοφυλόφιλους ατμόσφαιρα. Αν θέλετε να κάνετε κάτι λίγο πιο γεμάτο δράση, μια ποικιλία από δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ είναι διαθέσιμες κατά μήκος της ακτής.

Ρίο Ντε Τζανέιρο, Ιπανέμα

Λίγες είναι οι παραλίες που ξυπνούν τόσο λαμπερά οράματα όπως η Ipanema, και με τον δεντρόφυτο χώρο περιπάτου, τον ήλιο όλο το χρόνο και την ατμόσφαιρα πάρτι, αυτή η παραλία σίγουρα δεν απογοητεύει. Το Ipanema, που βρίσκεται στην πλούσια συνοικία Leblon Beach του Ρίο, αποτελεί κέντρο δραστηριότητας και ψυχαγωγίας για δεκαετίες και είναι ένα δημοφιλές στέκι για το ποικίλο LGBTQ+ πλήθος της πόλης.

Η κοντινή απόσταση από πολλά από τα πιο δημοφιλή γκέι νυχτερινά κέντρα του Ρίο ντε Τζανέιρο στην παραλία σημαίνει ότι οι γκέι γλεντζέδες ξεχειλίζουν συχνά στην τεντωμένη άμμο. Το Casa De Lua είναι ένα ακμάζον κλαμπ που καταλαμβάνει ένα σημείο ακριβώς πάνω από την παραλία και ενώ δεν είναι ένας αποκλειστικά γκέι χώρος προσελκύει σε μεγάλο βαθμό άτομα LGBTQ +.

Εάν η διατήρηση ενός μαυρίσματος είναι πιο σημαντική από την εμπειρία του ηδονιστικού κλαμπ του Ρίο, τότε μην φοβάστε. Το Ipanema είναι επίσης το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Το ανατολικό άκρο της παραλίας είναι η ανεπίσημη γκέι περιοχή και το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε ομοϊδεάτες ντόπιους και ταξιδιώτες.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Κέιπ Τάουν

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Κέιπ Τάουν από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κέιπ Τάουν για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας