Γκέι Λος Άντζελες

Gay Πολυτελή ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες

Ως παγκόσμια πρωτεύουσα της διασκέδασης και της γοητείας, επιλέξαμε τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες - από αυτά στο Δυτικό Χόλιγουντ κοντά στην gay σκηνή μέχρι το κομψό Beverly Hills

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες ανά περιοχή

Δυτικό Χόλιγουντ

Το κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης των ομοφυλόφιλων στο Λος Άντζελες και το σπίτι του υψηλότερου LGBT πληθυσμού οπουδήποτε στις ΗΠΑ, με περίπου το 40% όλων των κατοίκων του Δυτικού Χόλιγουντ να ταυτίζονται ως LGBT. Αν είναι το πρώτο σας ταξίδι στο Λος Άντζελες, τότε το Δυτικό Χόλιγουντ είναι το μέρος που πρέπει να μείνετε καθώς θα βρίσκεστε σε μικρή απόσταση από τα καλύτερα gay bar της πόλης.
Mondrian Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

8440 Sunset Blvd, W Hollywood,,, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πισίνα στον τελευταίο όροφο. Κοντά στη νυχτερινή ζωή WeHo.
Το Mondrian West Hollywood είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της γειτονιάς. Βρίσκεται στη λεωφόρο Sunset, θα βυθιστείτε πλήρως στη φασαρία του Sunset Strip.

Αυτό το πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο Δυτικό Χόλιγουντ είναι όμορφα σχεδιασμένο με πολλά έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα. Τα δωμάτια είναι μοντέρνα, ευρύχωρα και φωτεινά, επιλέγουν ένα δωμάτιο με μπαλκόνι αν μπορείτε. Υπάρχει η επιλογή να χαλαρώσετε στον ήλιο του Λος Άντζελες δίπλα στην πισίνα στον τελευταίο όροφο, η οποία διαθέτει υποβρύχια μουσική!

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη λεωφόρο Santa Monica, όπου μπορείτε να πάτε για ψώνια. Υπάρχει πληθώρα φαγητών για φαγητό, όλα σε τιμές. Δημοφιλή hotspot νυχτερινής διασκέδασης gay όπως Η Μονή και Micky's West Hollywood βρίσκονται σε απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
Εστιατόρια
πισίνα στον τελευταίο όροφο
wi-fi
The Shay
Εικονίδιο τοποθεσίας

8801 Washington Boulevard, Culver City, California 90232, Ηνωμένες Πολιτείες, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοντέρνο, μοντέρνο ξενοδοχείο σε εξαιρετική τοποθεσία!

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Καλώς ήρθατε στο The Shay, την φιλόξενη απόδρασή σας για την υποδοχή των γκέι που βρίσκεται στο Culver City, Los Angeles, CA. Φανταστείτε ένα μέρος όπου η πολυτέλεια συνδυάζεται αβίαστα με μια ζεστή αγκαλιά. Μέλος του Destination Hotel by Hyatt Collection, το The Shay προσφέρει κάτι περισσότερο από μια απλή διαμονή, προσφέρει μια ολόκληρη εμπειρία. Σε μικρή απόσταση από το κοντινό Δυτικό Χόλιγουντ και το Μπέβερλι Χιλς.

Με σύγχρονη αλλά ζεστή διακόσμηση, αυτό το μπουτίκ κόσμημα αποτυπώνει την ίδια την ουσία της καλλιτεχνικής ατμόσφαιρας του Culver City. Βυθιστείτε στην τοπική κουλτούρα, περιπλανηθείτε στους χαρισματικούς δρόμους της πόλης και παρηγορηθείτε γνωρίζοντας ότι στο The Shay, δεν είστε απλώς ο επισκέπτης, αλλά και ένα αγαπημένο μέλος της παγκόσμιας οικογένειάς μας.

Το Shay έχει πάνω από 148 δωμάτια και 19 σουίτες με προσβάσιμες επιλογές, καθώς και προσφορά ενός μηνός headspace για τα μέλη της Hyatt, επομένως έχει άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε και να συνδεθείτε. Η πισίνα στον τελευταίο όροφο προσφέρει εκπληκτική θέα σε μια γαλήνια απόδραση, που σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας σημείο. Το check in πραγματοποιείται από τις 4 μ.μ. με το check out στις 12 το μεσημέρι.

Το Shay είναι το σπίτι όπου η πολυτέλεια συναντά την περιεκτικότητα, και όπου δεν είστε απλώς ο ταξιδιώτης, αλλά ένα αξιόλογο μέρος της ζωντανής ταπετσαρίας τους.

Χαρακτηριστικά:
Εστιατόρια
lobby bar
πισίνα στον τελευταίο όροφο
Αίθουσα παιχνιδιών
Γυμναστήριο
χώρους εργασίας
δωρεάν WiFi
τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
κλιματισμός
Μηχάνημα Nespresso
Μηχανές τσαγιού και καφέ
Μικρό ψυγείο
σίδερο
χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο
Chateau Marmont
Εικονίδιο τοποθεσίας

8221 Sunset Boulevard, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική πισίνα. Νόστιμο φαγητό.
Το Chateau Marmont είναι ίσως ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία του Λος Άντζελες και έχει φιλοξενήσει πολλά μετά το πάρτι του Χόλιγουντ. Στη διάσημη λεωφόρο Sunset, το ξενοδοχείο είναι το αγαπημένο των LGBT επισκεπτών. Αυτό το boutique ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από το κάστρο, καθώς και θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, όμορφους κήπους και γυμναστήριο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
Πισίνα
Εστιατόρια
wi-fi
Pendry West Hollywood
Εικονίδιο τοποθεσίας

8430 Sunset Boulevard, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πισίνα στον τελευταίο όροφο.

Το Pendry είναι ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Δυτικό Χόλιγουντ. Η πισίνα στον τελευταίο όροφο σας προσφέρει μια από τις καλύτερες απόψεις της πόλης. 

Το Pendry West Hollywood βρίσκεται ακριβώς ανατολικά του σημείου όπου η Sunset Boulevard συναντά τη La Cienega Boulevard. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στο Sunset Strip και στο Χόλιγουντ, κατά μήκος ενός παρθένου τμήματος της Sunset Boulevard. Οι κοντινές γειτονιές περιλαμβάνουν το Beverly Hills, το Brentwood, το Westwood και το Hollywood Hills.

Μπέβερλι Χιλς

Το Μπέβερλι Χιλς είναι το όνειρο ενός ψώνια - με το εμβληματικό Rodeo Drive στην καρδιά του. Κομψές μπουτίκ, υπέροχα εστιατόρια και όμορφα δεντρόφυτα δρομάκια θα σας υποδεχθούν. Ένα από τα πιο εύκολα μέρη στη γη για να εντοπίσετε μια διασημότητα, φροντίστε να διατηρήσετε το μυαλό σας για εσάς αν θέλετε να δείτε πώς ζει το άλλο μισό!
Beverly Wilshire, A Four Seasons Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

9500 Wilshire Blvd, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετικό φαγητό. Υπέροχο μπαρ.
Το Beverly Wilshire είναι ένα εμβληματικό ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, γνωστό για τις υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης και έγινε διάσημο από την Pretty Woman.

Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons βρίσκεται απέναντι από το διάσημο Rodeo Drive, γνωστό για τα άφθονα καταστήματα.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν στην πισίνα μεσογειακού στιλ και στο υδρομασάζ του ξενοδοχείου με ιδιωτικές καμπάνες. Επιπλέον, το σπα του ξενοδοχείου προσφέρει μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και βιολογικές θεραπείες. Διατίθεται επίσης γυμναστήριο για χρήση από τους επισκέπτες.

Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν διάφορες επιλογές για φαγητό, όπως το CUT Lounge, ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin με μενού που δημιουργήθηκε από τον Wolfgang Puck.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
Πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
wi-fi
Hotel Bel-Air
Εικονίδιο τοποθεσίας

701 Stone Canyon Road , Λος Άντζελες CA 90077, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Εικονική. Σε μια πολυτελή γειτονιά του Μπέβερλι Χιλς.
Το Hotel Bel-Air είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στο Bel-Air και είναι το μόνο ξενοδοχείο που επιτρέπεται στη γειτονιά που φιλοξενεί τα αστέρια.

Απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Δυτικό Χόλιγουντ και σε μια απομονωμένη περιοχή. Οι διάσημοι επισκέπτες περιλαμβάνουν τη Marilyn Monroe, την Audrey Hephburn και την Princess Grace του Μονακό.

Τα δωμάτια είναι μεγάλα με ονόματα όπως η λίμνη Swan και είναι εμπνευσμένα από τη γαλλική και την ιταλική αρχιτεκτονική. Το ξενοδοχείο διαθέτει σπα επιφάνειας 4,000 τετραγωνικών μέτρων που έχει προσεκτικά ζωγραφισμένους χρυσούς τοίχους, με δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως ένα πρόσωπο 100 $ Signiture.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Wolfgang Puck προσφέρει μια πολυτελή επιλογή φαγητού, ενώ άλλες εναλλακτικές επιλογές που κυμαίνονται σε τιμές απέχουν περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Οι δημοφιλείς προορισμοί για γκέι νυχτερινή ζωή περιλαμβάνουν Γεια σου, Η Μονή και fubar είναι μόνο 10 λεπτά μακριά. Το Hotel Bel-Air προσφέρει επίσης δωρεάν μεταφορά οπουδήποτε σε ακτίνα 3 μιλίων.

 
Χαρακτηριστικά:
Γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
Γήπεδο γκολφ
πλυντήριο
Πισίνα
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
technogym
The Peninsula Beverly Hills
Εικονίδιο τοποθεσίας

9882 S Santa Monica Blvd, Λος Άντζελες

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Κοντά στο Rodeo Drive.
Το ξενοδοχείο Peninsula Beverly Hills είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων για οικογένειες, μόλις 4 λεπτά με το αυτοκίνητο από το εμβληματικό Rodeo Drive.

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου σε αναγεννησιακό στιλ είναι πλούσιο και μεγαλοπρεπές. Υπάρχει ένας συνδυασμός δωματίων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε από δωμάτιο, σουίτα ή ιδιωτική βίλα. Μεγάλα φωτεινά δωμάτια που βλέπουν στους κήπους, μια πισίνα στον τελευταίο όροφο που είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον υπέροχο καιρό στην Καλιφόρνια. Αυτή είναι η τέλεια πολυτελής επιλογή.

Μπορείτε να φάτε σε ένα από τα 4 εστιατόρια της χερσονήσου, το Belvedere είναι μια εξαιρετική επιλογή για φαγητό. Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή για φαγητό στα εστιατόρια κοντά στο ξενοδοχείο, τα οποία ποικίλλουν σε τιμές.

Δημοφιλή σημεία για νυχτερινή ζωή gay Η Μονή και Γεια σου Tops Bar απέχουν μόλις 6 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη χερσόνησο. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Οδηγός της πόλης του Λος Άντζελες, για να μάθετε περισσότερα για την περιοχή.

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Landry
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
wi-fi
Waldorf Astoria Beverly Hills
Εικονίδιο τοποθεσίας

9850 Wilshire Boulevard. Μπέβερλι Χιλς. Καλιφόρνια 90210,, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Πολυτελείς ανέσεις.
Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στην περίφημη λεωφόρο Wilshire στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς. Αγοράστε μέχρι να φτάσετε στο Rodeo Drive, το οποίο απέχει μόλις επτά λεπτά με τα πόδια. Το ξενοδοχείο παρέχει ακόμη και αυτοκίνητο Rolls Royce για μικρές αποστάσεις.

Εδώ θα βρείτε ένα επίπεδο κομψότητας που θα περιμένατε από μια ιδιοκτησία Waldorf Astoria, με ιταλικό μάρμαρο, ξύλο κερασιάς και άφθονα φύλλα χρυσού. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι με απίστευτη θέα στο Λος Άντζελες.

Οι δημοφιλείς κοντινοί προορισμοί νυχτερινής διασκέδασης γκέι περιλαμβάνουν: Η Μονή, Γεια σου και Παραλίες WeHo είναι όλα σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Κήπος
Εξωτερική πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Πισίνα

Σάντα Μόνικα

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη ζωή στην παραλία της Καλιφόρνια, επιλέξτε να μείνετε στη Σάντα Μόνικα. Θα βρείτε πολλούς πόζες στη διάσημη παραλία Muscle Beach, ένα υπαίθριο γυμναστήριο που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1930.
Shutters On The Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

1 Pico Boulevard. Σάντα Μόνικα. Καλιφόρνια 90405,, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Τοποθεσία παραλίας. Πολυτελείς ανέσεις.
Το ξενοδοχείο The Shutters on the Beach βρίσκεται στην καρδιά της Santa Monica, μιας από τις πιο κομψές παραλιακές πόλεις του Λος Άντζελες. Το ξενοδοχείο θέρετρο Shutters βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, προσφέροντας υπέροχη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αυτό το λευκό και γκρι ξενοδοχείο με βότσαλα είναι το αγαπημένο.

Έργα τέχνης σημαντικών σύγχρονων καλλιτεχνών είναι εγκατεστημένα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένου του λόμπι. Το ξενοδοχείο διαθέτει γυαλισμένο ξύλινο δάπεδο, άνετους καναπέδες και κομψά χαλιά. Τα ήσυχα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια, λευκά ξύλινα παραθυρόφυλλα και μπανιέρες με υδρομασάζ, προσθέτοντας την αίσθηση της παραλίας.

Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα πάνω από τον Ειρηνικό σε τρεις διαφορετικούς χώρους εστίασης. Τα δημοφιλή γκέι μπαρ στη Σάντα Μόνικα περιλαμβάνουν fubar που απέχει μόλις 19 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Κλιματισμός
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Πισίνα
Santa Monica Proper Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

700 Wilshire Boulevard. Σάντα Μόνικα. Καλιφόρνια 90401,, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Μπροστά στην παραλία. Κοντά σε μπαρ & εστιατόρια.
Το Santa Monica Proper Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο φιλικό προς τους γκέι, που απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία.

Γήινοι, οργανικοί τόνοι δίνουν μια μποέμικη ατμόσφαιρα στα μεγάλα δωμάτια που βλέπουν στον Ειρηνικό. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη πισίνα στον τελευταίο όροφο και κατάστρωμα, που είναι το μόνο στη δυτική πλευρά της πόλης.

Το σπα Surya δίνει έμφαση σε μια ανατολική προσέγγιση για την υγεία και την ευεξία, προσφέροντας διάφορες θεραπείες Αγιουρβέδα. Το εστιατόριο Onda του Santa Monica Proper Hotel είναι μία από τις τρεις πολυτελείς επιλογές για φαγητό που σας προσφέρονται. Άλλες επιλογές που κυμαίνονται σε τιμές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις πιο εμβληματικές Farmer's Market της Καλιφόρνια στη λεωφόρο Wilshire.

Οι κοντινές γκέι επιλογές νυχτερινής διασκέδασης περιλαμβάνουν τη δημοφιλή fubar και Γεια σου, και τα δύο απέχουν λιγότερο από 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
γυμναστήριο
πλυντήριο
πάρκινγκ επί πληρωμή
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
wi-fi
Casa Del Mar
Εικονίδιο τοποθεσίας

1910 Ocean Way, Σάντα Μόνικα, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Μπροστά στην παραλία. Κοντά στην προβλήτα Santa Monica.
Το Hotel Casa del Mar είναι ένα παραθαλάσσιο, φιλικό προς τους γκέι, πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της παραλίας Silicon, κοντά στην προβλήτα Santa Monica.

Ο εσωτερικός χώρος είναι παράκτιος στην Καλιφόρνια, με μεγάλα φωτεινά λευκά και μπλε δωμάτια που προσθέτουν σε αυτή την ατμόσφαιρα δίπλα στην παραλία. Το ξενοδοχείο διαθέτει 4 καμπάνες για να χαλαρώσετε, καθώς και υδρομασάζ και πισίνα με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Διαθέτει επίσης το Sea Wellness Spa που εστιάζει στην ευεξία με οικολογική σκέψη.

Διαθέτει τόσο το Terrazza Lounge όσο και το εστιατόριο Catch, όπου μπορείτε να απολαύσετε γεύματα και ποτά από ντόπια, φρέσκα υλικά.

Η δημοφιλής γκέι νυχτερινή ζωή στην περιοχή είναι κοντά στο ξενοδοχείο, με δημοφιλή σημεία όπως Παραλίες Weho και Γεια σου είναι λιγότερο από 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
γυμναστήριο
πλυντήριο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Ιαματική πηγή
wi-fi
Loews Santa Monica Beach Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1700 Ocean Ave, Λος Άντζελες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραλιακό. Μεταξύ Muscle Beach και Santa Monica City.
Το Loews Santa Monica Beach Hotel βρίσκεται στο ιδανικό σημείο, ανάμεσα στην πόλη Santa Monica και την παραλία Muscle. Το ξενοδοχείο έχει μια αίσθηση μπουτίκ με ατμόσφαιρα στην παραλία.

Κάθε δωμάτιο έχει είτε θέα στην πόλη, στην πισίνα ή στον ωκεανό, με μπαλκόνι. Περιλαμβάνουν επίσης διπλούς ματαιοδοξίες, μηχανήματα λευκού θορύβου και καθρέφτες αφής

Φροντίστε να επισκεφθείτε το φιλικό προς το περιβάλλον Ocean Spa καθώς και το γυμναστήριο που φιλοξενεί καθημερινά μαθήματα άσκησης. Υπάρχει μια εξωτερική πισίνα, καθώς και μια μπανιέρα με υδρομασάζ για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και το Bar Belle για ένα ποτό τα βράδια. Το ξενοδοχείο διαθέτει γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων, το οποίο καθιστά την εξερεύνηση της πόλης πολύ πιο εύκολη.

Έχετε την επιλογή να δειπνήσετε στο εστιατόριο Ocean and Vine του ξενοδοχείου. Οι εναλλακτικές είναι πολλές και σε κοντινή απόσταση. Τα δημοφιλή σημεία για γκέι νυχτερινή ζωή σε κοντινή απόσταση περιλαμβάνουν Micky's West Hollywood και Μπαούλα, και οι δύο κάτω από 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
δωμάτιο χωρίς αλλεργίες
Μπαρ
παραλία
ενοικίαση ποδηλάτου
γυμναστήριο
στάθμευση
φιλικό προς τα κατοικίδια
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
TV
wi-fi

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.