Γκέι Σενζέν

Γκέι Σενζέν

Το Shenzhen είναι μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Κίνας, με ουρανοξύστες για να θαυμάσετε, μέρη για ψώνια και πολιτιστικά αξιοθέατα για επίσκεψη.深圳是中国其中一个富裕的城市,拥有许多高楼大厦,购物区和文化景的

Shenzhen

Σχετικά με εμάς Shenzhen

Το Shenzhen, που συχνά χαιρετίζεται ως μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Κίνας, προσφέρει ένα ζωντανό μείγμα από σύγχρονους ουρανοξύστες και πολιτιστικά αξιοθέατα. Η γειτνίασή του με το Χονγκ Κονγκ ενισχύει την απήχησή του ως δυναμικού κόμβου τόσο για επιχειρήσεις όσο και για αναψυχή. Η πόλη παρουσιάζει μια διακριτική αλλά αυξανόμενη γκέι νυχτερινή ζωή που επικεντρώνεται κυρίως στις περιοχές Luohu και Futian, με μια σειρά από μπαρ και κλαμπ που απευθύνονται σε ένα κυρίως ντόπιο πλήθος, αν και είναι φιλόξενα και στους ξένους.

Παρά το συντηρητικό σκηνικό της, η γκέι σκηνή του Shenzhen αναπτύσσεται, με χώρους όπως το δημοφιλές Why Not Bar, γνωστό για τη ζωηρή ατμόσφαιρα καραόκε και χορού. Η πόλη φιλοξενεί επίσης πολλά κλαμπ και ντίσκο φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους που προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, από νυχτερινές παραστάσεις έως ειδικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου, που απευθύνονται σε ένα ποικίλο και πολυτελές πλήθος.

Για όσους ενδιαφέρονται για χαλάρωση και αναψυχή, το Shenzhen προσφέρει πολλά σπα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους και χώρους μασάζ, εξασφαλίζοντας μια ποικιλία επιλογών για προσωπική φροντίδα και χαλάρωση.

Η συνδεσιμότητα του Shenzhen διευκολύνεται από το καλά οργανωμένο σύστημα μετρό και το διεθνές αεροδρόμιο Shenzhen Bao'an, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση τόσο εντός της πόλης όσο και διεθνώς. Οι εκτεταμένες επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας της πόλης διευκολύνουν τους επισκέπτες να εξερευνήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει το Shenzhen.

Συνολικά, το Shenzhen είναι μια πόλη που συνδυάζει την ταχεία τεχνολογική και οικονομική ανάπτυξή της με μια αναδυόμενη αναγνώριση της LGBTQ+ κοινότητάς της, καθιστώντας την έναν ενδιαφέροντα προορισμό για ταξιδιώτες που αναζητούν τόσο μοντέρνο αστικό τοπίο όσο και μια νότα νυχτερινής ζωής.

Gay Shenzhen - Travel Gay Ξεναγός

Shenzhen Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Shenzhen από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Shenzhen για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας