Gay Clearwater

Gay Clearwater

Το Clearwater είναι μια πόλη στην περιοχή Tampa Bay της Φλόριντα. Διαθέτει μερικά γκέι μπαρ.

Κλιαργουότερ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κλιαργουότερ

Το Clearwater είναι μια μικρή πόλη βορειοδυτικά της Τάμπα. Έχει μια αρκετά μεγάλη γκέι σκηνή σε σχέση με το μέγεθός του. Το Clearwater έχει μια εξαιρετική παραλία φιλική προς τους ομοφυλόφιλους - οι άνοιξη-σπαστές κατεβαίνουν στην παραλία το καλοκαίρι. Η παραλία είναι πολύ καλά συντηρημένη, καθιστώντας την μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στη Φλόριντα. Το Clearwater είναι επίσης διάσημο ως το σπίτι της Σαηεντολογίας - η παγκόσμια έδρα της εκκλησίας βρίσκεται στο Clearwater.†ÒΤο Clearwater μπορεί να υπερηφανεύεται για περίπου 361 ημέρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο.

Το Clearwater είναι ένα από τα πιο φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους τοποθεσίες στη Φλόριντα και η πόλη είναι γεμάτη με υπέροχες παραλίες για γκέι, πολλές επιχειρήσεις που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους και πολλά μπαρ και κλαμπ για γκέι. Το επίκεντρο της ομοφυλοφιλικής κοινότητας της πόλης βρίσκεται γύρω από τη Grand Central District, όπου οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες θα βρουν μια πληθώρα επιλογών για διασκέδαση και απόλαυση των ομοφυλόφιλων. Το Pride πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Μήνα Υπερηφάνειας LGBTQ+ του Clearwater και υπάρχει το LGBTQ+ Welcome Center που προσφέρει υποστήριξη σε ντόπιους και τουρίστες LGBTQ+.

Κλιαργουότερ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Clearwater από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κλιαργουότερ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας