Γκέι Λος Άντζελες

Γκέι Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Αμερικής και φιλοξενεί σταρ του Χόλιγουντ, λίφτινγκ και θρυλική γκέι νυχτερινή ζωή

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Λος Άντζελες

About Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στη γη για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Ο πληθυσμός του Δυτικού Χόλιγουντ είναι περίπου 40% LGBT+, καθιστώντας την μια από τις πιο ομοφυλόφιλες γειτονιές στη γη - αναμφισβήτητα η πιο ομοφυλόφιλη σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη. Το Χόλιγουντ ήταν πάντα ένας πόλος έλξης για τους μποέμ και τους φιλελεύθερους ανθρώπους - πολύ πριν το γκέι ήταν νόμιμο. Αυτό έκανε το Λος Άντζελες έναν ελκυστικό προορισμό για τους LGBT+ Αμερικανούς.

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά γκέι μπαρ και κλαμπ στο Λος Άντζελες. Η νυχτερινή ζωή είναι αρκετά άγρια! Το LA δεν είναι απλώς ένα φανταστικό σπίτι για αστέρια και επίδοξους ηθοποιούς. είναι επίσης ένας σημαντικός πολιτιστικός προορισμός. Το Λος Άντζελες είναι μια μεγάλη πόλη και είναι αρκετά απλωμένη, οπότε είναι καλύτερο να εξερευνήσετε συγκεκριμένες περιοχές, όπως το WeHo και η Μικρή Βενετία.

Γκέι Λος Άντζελες - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Λος Άντζελες

Νέα & Χαρακτηριστικά

Λος Άντζελες Εκδηλώσεις

 • Orville Peck's 2024 Stampede tour: tickets, dates & cities

  Λεπτομέρειες

  Τρίτη 28 Μαΐου

 • WeHo Pride 2024

  WeHo Pride 2024

  Λεπτομέρειες

  Παρ, 31 Μαΐου

 • img

  Los Angeles Pride 2024

  Λεπτομέρειες

  Παρ, 7 Ιουνίου

 • ΝΥΧΙ 24

  CLAW 24

  Λεπτομέρειες

  Σαβ, 30 Νοεμβρίου

Λος Άντζελες Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Λος Άντζελες από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Λος Άντζελες για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας