Γκέι Ορλάντο

Γκέι Ορλάντο

Γνωστό ως η πρωτεύουσα του θεματικού πάρκου του κόσμου, το Ορλάντο φιλοξενεί το Walt Disney World, το Epcot Centre, τα Universal Studios και είναι πολύ φιλόξενο για τους ομοφυλόφιλους.

Ορλάντο

About Ορλάντο

Το Ορλάντο είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις των ΗΠΑ. Το κέντρο της πόλης είναι ένας πολυσύχναστος κόμβος πολιτισμού, τουρισμού και επιχειρήσεων, με περιοχές που ξεχύνονται στον παραλιακό πεζόδρομο δίνοντας τη θέση τους σε εκτεταμένες λευκές παραλίες. Η πόλη έχει μια καθορισμένη ταυτότητα ως παγκόσμιος κόμβος ψυχαγωγίας, τουριστικού θέρετρου και ομοφυλοφιλικής κουλτούρας. Το Ορλάντο είναι ο νούμερο ένα ταξιδιωτικός προορισμός στις ΗΠΑ και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Η γκέι σκηνή στο Ορλάντο είναι ζωντανή, ζωντανή και ενεργητική. Σχηματισμένα από τη μεγάλη κοινότητα της Νότιας Αμερικής στο Ορλάντο, πολλά από τα γκέι κλαμπ και μπαρ της πόλης επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τη λατινική κουλτούρα, τη μουσική και το στυλ. Η πόλη είναι γνωστή ως μια από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στον κόσμο και η ομοφυλοφιλική κοινότητα στο Ορλάντο είναι δυνατή, ανθεκτική και παθιασμένη.

Νέα & Χαρακτηριστικά

Ορλάντο Εκδηλώσεις

  • Γκέι εκδήλωση Orlando gay Pride Florida

    Orlando Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Σάββατο, 26 Οκτωβρίου

Ορλάντο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Ορλάντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ορλάντο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας