Γκέι Νέα Υόρκη

Γκέι Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη είναι η πολυπληθέστερη πόλη των Η.Π.Α., φιλοξενεί μερικά από τα πιο καυτά gay μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στον κόσμο

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Νέα Υόρκη

Σχετικά Νέα Υόρκη

Η πόλη της Νέας Υόρκης αποτελεί εδώ και καιρό πόλο έλξης για LGBT+ άτομα στην Αμερική. Εάν είστε LGBTQ+ στις ΗΠΑ, ήταν και είναι το μέρος που πρέπει να είστε. Τουλάχιστον από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που ενσαρκώνει τον πολιτιστικό δυναμισμό, καλωσορίζοντας διεθνείς επισκέπτες και καλλιεργώντας ένα ηχηρά ανατρεπτικό πνεύμα. Όσον αφορά μόνο τον πληθυσμό, η πόλη της Νέας Υόρκης είναι τεράστια και οι ταξιδιώτες θα μπορούσαν να περάσουν μια αιωνιότητα εξερευνώντας τις πολλές γειτονιές της. 

Το κόστος διαβίωσης έχει εκτοξευθεί στη Νέα Υόρκη, καθιστώντας τη μη βιώσιμη επιλογή για πολλούς οικονομικά. Ωστόσο, η διαδικασία gentrification οδήγησε σε μια εκκαθάριση του εγκλήματος στην πόλη, καθιστώντας την έναν ασφαλή και συναρπαστικό προορισμό για επίσκεψη. Η κλίμακα της πόλης σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το αν αναζητάτε πολιτιστικά ερεθίσματα ή νυχτερινά κατορθώματα, σίγουρα δεν θα φύγετε απογοητευμένοι.

Η Νέα Υόρκη έχει μια τεράστια γκέι σκηνή και είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική πολιτιστικά στον κόσμο. Εξάλλου, ήταν στο Stonewall Inn της Νέας Υόρκης όπου ένα ξέσπασμα αντίστασης ενάντια στην καταπιεστική αστυνομία επιτάχυνε το κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων σε ένα κρίσιμο σημείο. Αυτές τις μέρες, τα περισσότερα γκέι μπαρ και κλαμπ επικεντρώνονται στο Hell's Kitchen, αλλά θα βρείτε επίσης σκηνές ομοφυλοφίλων στο Τσέλσι, το Γκρίνουιτς Βίλατζ και το Μπρούκλιν.

Gay Νέα Υόρκη - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Νέα Υόρκη Εκδηλώσεις

 • img

  The Makeup Show NYC 2024

  Λεπτομέρειες

  Σάββατο, 4 Μαΐου

 • img

  The New Queens Pride

  Λεπτομέρειες

  Κυρ, 2 Ιουνίου

 • img

  Brooklyn Pride 2024

  Λεπτομέρειες

  Σάβ, 8 Ιουνίου

 • Λογότυπο Harlem Pride

  Harlem Pride 2024

  Λεπτομέρειες

  Σάβ, 29 Ιουνίου

 • img

  New York City Pride March 2024

  Λεπτομέρειες

  Κυρ, 30 Ιουνίου

 • img

  Gay & Sober Pride 2024

  Λεπτομέρειες

  Κυρ, 30 Ιουνίου

Επιλεγμένοι χώροι

Νέα Υόρκη Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Νέα Υόρκη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Νέα Υόρκη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας