Γκέι Βερολίνο

Γκέι Βερολίνο

Η ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα της Γερμανίας και, αναμφισβήτητα, η queer πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Βερολίνο φιλοξενεί γκέι μπαρ και κλαμπ που συναγωνίζονται οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε σε άλλες μεγάλες πρωτεύουσες

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Berlin

About Berlin

Στη δεκαετία του 1920 δεν υπήρχαν πολλά μέρη όπου οι LGBTQ+ άνθρωποι μπορούσαν να περιμένουν να ζήσουν ανοιχτά και περήφανα χωρίς φόβο καταπίεσης, αλλά το Βερολίνο της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης ήταν ένα τέτοιο μέρος. Αν και ο ριζικά queer χαρακτήρας της πόλης αμβλύνθηκε καθώς συνεχιζόταν ο 20ός αιώνας, στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 αναζωογονήθηκε μια θρυλική σκηνή νυχτερινής ζωής που γίνεται όλο και μεγαλύτερη. 

Ο πληθυσμός του Schöneberg είναι σε μεγάλο βαθμό LGBTQ+, επομένως είναι λογικό η περιοχή να λειτουργεί και ως η ανεπίσημη πρωτεύουσα του queer κουλτούρα στο Βερολίνο. Οι δρόμοι του Schöneberg είναι γεμάτοι με πολυτελή εστιατόρια, πολυτελή καταστήματα και πολυτελή καφέ, καθιστώντας το ένα υπέροχο μέρος για να περάσετε ένα χαλαρό απόγευμα. 

Ενώ το Βερολίνο φιλοξενεί μια πληθώρα χώρων νυχτερινής διασκέδασης για γκέι, συμπεριλαμβανομένων ψυχρών πολυτελών σαλονιών, η πόλη είναι περισσότερο γνωστή για τις πιο εντυπωσιακές εμπειρίες κλαμπ. Το LAB.ORATORY, που βρίσκεται στο ισόγειο του εμβληματικού νυχτερινού κέντρου Berghain, είναι απαραίτητο για τους φετιχιστές και τους λάτρεις του καουτσούκ, του δέρματος και των αθλητικών ενδυμάτων. Αυτός ο κορυφαίος χώρος στη σκηνή έχει τη φήμη για νύχτες με άγρια ​​θεματολογία και μια ανεκτική στάση απέναντι στη διασκέδαση του NSFW. 

Gay Berlin - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

 • img

  Berlin Gay Pride CSD 2024

  Λεπτομέρειες

  Σάββατο, 27 Ιουλίου

 • img

  FOLSOM Europe 2024

  Λεπτομέρειες

  Τετ. 11 Σεπ

Berlin Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στο Βερολίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Berlin για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας