Γκέι Ντιτρόιτ

Γκέι Ντιτρόιτ

Η μεγαλύτερη πόλη του Μίσιγκαν και η γενέτειρα της Motown και της Madonna. Το Ντιτρόιτ είναι γνωστό για την ποικιλόμορφη κουλτούρα του, τα εργοστάσια αυτοκινήτων, τη μουσική βιομηχανία και την έντονη γκέι νυχτερινή ζωή.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Ντιτρόιτ

Σχετικά Ντιτρόιτ

Το Ντιτρόιτ ήταν κάποτε μια βιομηχανική δύναμη και γι' αυτό ονομάστηκε "Motor City". Σήμερα προσελκύει πολλούς χίπστερ και καλλιτεχνικούς τύπους, αναζωογονώντας την πόλη. Ως αποτέλεσμα, η γκέι σκηνή στο Ντιτρόιτ έχει επίσης ανθίσει, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Ferndale, ένα εσωτερικό προάστιο του Ντιτρόιτ, είναι γνωστό ως η πιο φιλική προς τους LGBTQ περιοχή της πόλης. Είναι το σπίτι σε διάφορες LGBTQ+ οργανώσεις, μπαρ, κλαμπ και άλλα ιδρύματα.

Royal Oak είναι ένα άλλο προάστιο γνωστό για τη νεανική ατμόσφαιρα χωρίς αποκλεισμούς, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για επίσκεψη για πολλούς ομοφυλόφιλους τουρίστες. Η ζωντανή ψυχαγωγία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής εδώ, με θέατρα που φιλοξενούν τακτικά ζωντανές παραστάσεις.

Άλλες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους γειτονιές στο Ντιτρόιτ περιλαμβάνουν το Palmer Park και το Midtown. Όλα αυτά τα μέρη είναι απόδειξη της ακμάζουσας LGBTQ+ σκηνής στην πόλη.

Trending ξενοδοχεία σε Ντιτρόιτ

Νέα & Χαρακτηριστικά

Ντιτρόιτ Εκδηλώσεις

  • img

    Ferndale Pridefest

    Λεπτομέρειες

    Σάβ, 1 Ιουνίου

Ντιτρόιτ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Ντιτρόιτ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ντιτρόιτ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας