Γκέι Ρώμη

Γκέι Ρώμη

Γνωστή ως «Η Αιώνια Πόλη», η Ρώμη φιλοξενεί εκπληκτικά μνημεία, εκκλησίες 1000 ετών, παλάτια, σιντριβάνια και μια ζωντανή γκέι σκηνή.

Ρώμη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ρώμη

Με την απαράμιλλη συλλογή από αρχαία ερείπια, την τέχνη που προκαλεί δέος και την υπέροχη αρχιτεκτονική, η Ρώμη προσφέρει ένα ταξίδι στο χρόνο και τον πολιτισμό. Ο χαρακτήρας της Ρώμης διαμορφώνεται εξίσου από τη μοντέρνα ζωντάνια της, με γειτονιές όπως το Trastevere να προσφέρουν μια ματιά στην τοπική ζωή, ενώ τα Ισπανικά Σκαλιά και η Via del Corso απευθύνονται σε όσους αγαπούν τη μόδα. 

Θα βρείτε μια αξιοπρεπή gay σκηνή στη Ρώμη, αν και είναι μικρότερη και πιο διακριτική από ό,τι θα περίμενε κανείς. Θα βρείτε περισσότερα κλαμπ και βραδινές εκδηλώσεις παρά γκέι μπαρ, καθώς η γκέι σκηνή στη Ρώμη τείνει να εμφανίζεται αργότερα το βράδυ. Το Rome Pride, μια ετήσια γιορτή, προσελκύει ένα ενθουσιασμένο πλήθος στην καρδιά της πόλης, αντανακλώντας την αυξανόμενη αποδοχή και προβολή της κοινότητας LGBTQ+.

Ανεξάρτητα από το πού αλλού μπορεί να θέλετε να ταξιδέψετε, μπορείτε να κάνετε ολόκληρο το ταξίδι σας στην Ιταλία γύρω από τη Ρώμη. Θα θελήσετε να εξερευνήσετε το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά και την Πλατεία του Αγίου Πέτρου και τη Βασιλική. Στη συνέχεια, υπάρχει η Καπέλα Σιξτίνα του Μιχαήλ Άγγελου. Η γαστρονομική σκηνή της πόλης είναι ένας φόρος τιμής στις ιταλικές γεύσεις, με παραδοσιακές τρατορίες και μοντέρνα εστιατόρια που σερβίρουν λαχταριστά ζυμαρικά, πίτσα και gelato.

Γκέι Ρώμη - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Ρώμη Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Ρώμη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ρώμη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας