Γκέι Μάνχαϊμ

Γκέι Μάνχαϊμ

Ελάτε στο Mannheim, όπου οι δρόμοι δεν έχουν όνομα (κυριολεκτικά) και χαθείτε σε μια πολύχρωμη, πολυπολιτισμική πόλη με άφθονο διασκέδαση

Mannheim

About Mannheim

Το Mannheim γοητεύει τους επισκέπτες με τα ιστορικά του αξιοθέατα, όπως το μπαρόκ παλάτι του Mannheim, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, και τον εμβληματικό υδάτινο πύργο Wasserturm, που περιβάλλεται από υπέροχη αρ νουβό αρχιτεκτονική. Η πόλη διαθέτει επίσης μια ακμάζουσα πολιτιστική σκηνή στα τέσσερα τεταρτημόρια της, με θέατρα συναυλιών, γκαλερί τέχνης και πολλά άλλα. Οι λάτρεις του φαγητού απολαμβάνουν τις ποικίλες επιλογές φαγητού, από γερμανικές γεύσεις έως διεθνείς κουζίνες.

Η μικρή αλλά ζωντανή γκέι σκηνή του Mannheim επικεντρώνεται γύρω από μια σειρά από γκέι μπαρ και χώρους φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους που βρίσκονται κυρίως στο κέντρο της πόλης κοντά στο Wasserturm. Η πόλη φιλοξενεί μια ετήσια παρέλαση υπερηφάνειας και άλλες εκδηλώσεις LGBTQ+ όλο το χρόνο για όσους θέλουν να ζήσουν την περιεκτική της ατμόσφαιρα.

Gay Mannheim - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Mannheim

Mannheim Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Mannheim από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Mannheim για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας