Γκέι Γκουανταλαχάρα

Γκέι Γκουανταλαχάρα

Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του Μεξικού, η Γκουανταλαχάρα είναι όπου θα βρείτε μεγάλη ιστορία, άφθονη τεκίλα και μια από τις καλύτερες σκηνές γκέι στο Μεξικό

Γκουανταλαχάρα

About Γκουανταλαχάρα

Η Γκουανταλαχάρα είναι μια ζωντανή πόλη στο Μεξικό, γνωστή για την ιστορική της αρχιτεκτονική, τον πλούσιο πολιτισμό της και ως γενέτειρα της μουσικής mariachi. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Γκουανταλαχάρα έχει επίσης μια γεμάτη γκέι σκηνή.

Η πόλη φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες παρελάσεις υπερηφάνειας στη Λατινική Αμερική, προσελκύοντας τεράστια πλήθη για μια εβδομάδα εκθέσεων τέχνης LGBTQ, προβολές ταινιών, συνέδρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πολλά άλλα. Με περισσότερες από 50 LGBTQ+ επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων γκέι μπαρ και κλαμπ κυρίως στην περιοχή Centro Historico, η νυχτερινή ζωή είναι ζωντανή. Οι τοπικές κοινότητες drag και ballroom επιδεικνύουν εξαιρετικό ταλέντο και ισχυρούς δεσμούς στην κοινότητα, καθιστώντας τη Γκουανταλαχάρα κορυφαίο προορισμό για την κουλτούρα queer.

Trending ξενοδοχεία σε Γκουανταλαχάρα

Γκουανταλαχάρα Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Γκουανταλαχάρα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Γκουανταλαχάρα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας