Γκέι Τάιτσουνγκ

Γκέι Τάιτσουνγκ

Η 3η μεγαλύτερη πόλη της Ταϊβάν, η Ταϊτσούνγκ, φημίζεται για τις ποικίλες πολιτιστικές προσφορές, τις νυχτερινές αγορές και τη χαλαρή γκέι σκηνή της

Ταϊτσούνγκ

About Ταϊτσούνγκ

Το Taichung, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ταϊβάν, μπορεί να επισκιάζεται από την Ταϊπέι, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για τη δική της μοναδική γοητεία και μια μικρή αλλά ζωντανή LGBT σκηνή. Ενώ πολλοί ταξιδιώτες συρρέουν στο Taichung για τα πλούσια πολιτιστικά αξιοθέατα, τα funky ξενοδοχεία και τη γραφική πεζοπορία στους γύρω λόφους, η θέση της πόλης κάτω από το ραντάρ ως gay τουριστικός προορισμός προσθέτει στην ελκυστικότητά της.

Το Taichung φημίζεται για τη ζωντανή καλλιτεχνική του σκηνή, μια πληθώρα απίστευτων επιλογών φαγητού και τη ζεστασιά των ντόπιων. Επιπλέον, προσφέρει το πλεονέκτημα των χαμηλότερων τιμών σε σύγκριση με την Ταϊπέι, η οποία απέχει μόλις μία ώρα με το τρένο υψηλής ταχύτητας, καθώς και άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Ταϊνάν και η Καοσιούνγκ.

Gay Taichung - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Ταϊτσούνγκ

Ταϊτσούνγκ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Taichung από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ταϊτσούνγκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας