Γκέι Σαβάνα

Γκέι Σαβάνα

Η Σαβάνα είναι μια πόλη στη Τζόρτζια με πολλή γοητευτική αρχιτεκτονική. Θα βρείτε μια μικρή γκέι σκηνή.

Savannah

Σχετικά Savannah

Παρά το σχετικά μικρό της μέγεθος, η Σαβάνα της Τζόρτζια μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ακμάζουσα LGBTQ+ κοινότητα με μια ποικιλία ιδρυμάτων και εκδηλώσεων φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους. Στην περιοχή του κέντρου της πόλης υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ, κλαμπ και σαλόνια όπου οι επισκέπτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και άνετα εκφράζοντας την ταυτότητά τους. Από πολυσύχναστες πίστες μέχρι οικεία κοκτέιλ lounge, υπάρχει κάτι για να απολαύσουν όλοι.

Εκτός από τη νυχτερινή ζωή, η Σαβάνα είναι επίσης γνωστή για τις ποικίλες και περιεκτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις της. Η πόλη φιλοξενεί ένα ετήσιο φεστιβάλ Pride, το οποίο γιορτάζει την κοινότητα LGBTQ+ και προωθεί την ισότητα και την αποδοχή.

Πέρα από τους χώρους και τις εκδηλώσεις ειδικά για τους γκέι, η πόλη στο σύνολό της είναι γνωστή για την ιστορική της γοητεία, την όμορφη αρχιτεκτονική και τα γραφικά πάρκα. Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν τα πλακόστρωτα δρομάκια του, να επισκεφθούν ιστορικά μνημεία, να δειπνήσουν σε βραβευμένα εστιατόρια και να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στον ποταμό Σαβάνα.

Η Savannah είναι ένα κρυμμένο στολίδι στο Νότο, όταν πρόκειται για τη ζωντανή γκέι σκηνή της. Με μια πλούσια ιστορία και μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς, είναι σίγουρα μια επίσκεψη που πρέπει να επισκεφτούν οι γκέι ταξιδιώτες.

Savannah Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Σαβάνα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Savannah για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας