Εισιτήρια λεωφορείων και μετρό χωρίς επαφή

Εισιτήρια λεωφορείων και μετρό χωρίς επαφή

Εάν επισκέπτεστε το Λονδίνο, τότε να είστε προετοιμασμένοι για το πώς να πληρώσετε για ταξίδια με τα διάσημα λεωφορεία του Λονδίνου και μετρό

Έφτασαν πληρωμές με κάρτα χωρίς επαφή. Τυχόν χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με σύμβολο ανέπαφου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμή. Αναζητήστε το σύμβολο στην κάρτα σας (εμφανίζεται στον κόκκινο κύκλο στην εικόνα μας).

Για να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας, απλώς αγγίξτε την με την κίτρινη κάρτα ανάγνωσης στην αρχή του ταξιδιού με το λεωφορείο ή στην αρχή και τελειώστε στον υπόγειο.

Σημαντικές συμβουλές

> Αφαιρέστε την κάρτα ανέπαφων από το πορτοφόλι σας προτού αγγίξετε την πληρωμή. Αυτό θα σταματήσει τη "σύγκρουση καρτών", όπου ο αναγνώστης καρτών μπερδεύεται ως προς το ποια κάρτα να χρεώσει.

> Χρησιμοποιήστε την ίδια κάρτα για όλα τα ταξίδια. Το σύστημα θα επεξεργαστεί αυτόματα την καλύτερη τιμή και θα επωφεληθείτε από το συνολικό ημερήσιο ή εβδομαδιαίο όριο χρεώσεων.

Στο λεωφορείο

Λεωφορείο του Λονδίνου

Τα λεωφορεία του Λονδίνου δεν παίρνουν μετρητά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα πληρωμής χωρίς επαφή, μια κάρτα Oyster, μια Travelcard ή μια κάρτα λεωφορείου και τραμ.

Ένας ναύλος για ενήλικες είναι 1.50 £ είτε με κάρτα Oyster είτε χωρίς κάρτα πληρωμής. Μια ημέρα ταξιδιού μόνο με λεωφορείο θα κοστίζει έως 4.50 £. Μπορείτε να πάρετε απεριόριστα τραμ ή λεωφορεία δωρεάν εντός μίας ώρας από το άγγιγμα για το πρώτο σας ταξίδι.

Στο υπόγειο

Oxford Circus Λονδίνο

Η ανεπαφική πληρωμή κυκλοφόρησε πλήρως στο τέλος του 2014. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε ένα εισιτήριο για μετρητά στο μηχάνημα του σταθμού, να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα Oyster ή Travelcard.

Είναι πολύ σημαντικό στο τέλος του ταξιδιού σας να κάνετε πάντα «εκροή». Εάν περπατήσετε μέσα από μια ανοιχτή πύλη χωρίς να "χτυπήσετε έξω", θα μπορούσατε να χρεωθείτε για το μέγιστο τέλος εισιτηρίου των 8.60 £!

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο