Travel Gay Γνωρίζει τον Δρ Ranj Singh

Travel Gay Γνωρίζει τον Δρ Ranj Singh

"Αυτή δεν είναι η πρώτη μας πανδημία", υπενθύμισε στον Δρ Ranj Singh κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μαζί μας. Πότε περιμένει ο γιατρός της τηλεόρασης ότι θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά;

Ο γιατρός της τηλεόρασης Δρ Ranj Singh μίλησε Travel Gay για τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες, καθώς και για το ότι οι ΛΟΑΤ + άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν καλύτερα από το να ταξιδεύουν σε πάρτι σε μια πανδημία.

Σε μια συνέντευξη με τον αρχισυντάκτη μας Ντάρεν Μπερν, ο Δρ Ranj Singh μίλησε για την ανησυχία του για εκείνους στην κοινότητα των ΛΟΑΤ + που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν σε πάρτι σε μέρη όπως το Μεξικό.

Όταν ρωτήθηκε η άποψή του για όσους αποφασίζουν να ταξιδέψουν διεθνώς σε μεγάλες εκδηλώσεις, "Ως LGBT+ άτομα θα πρέπει να γνωρίζουμε καλύτερα. Αυτή δεν είναι η πρώτη μας πανδημία", είπε ο Δρ Ranj. "Έχουμε εξίσου σημαντικό ρόλο να παίξουμε στον έλεγχο αυτής της πανδημίας. Και ξέρω ότι είναι δύσκολο για όλους. Ξέρω ότι για πολλούς ανθρώπους που είναι κολλημένοι σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να μην είναι το ασφαλέστερο μέρος για αυτούς. Αλλά αυτό δεν μας δικαιολογεί να λυγίσουμε κανόνες, θέτοντας τους εαυτούς μας, τους γύρω μας και τις τοποθεσίες στις οποίες πηγαίνουμε σε κίνδυνο. Θα πρέπει να γνωρίζουμε καλύτερα, θα πρέπει να κάνουμε καλύτερα και έχουμε ένα ρόλο να παίξουμε βοηθώντας κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας."

 

Παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη

 

Και συνέχισε: "Είμαστε ως κοινότητα που υπόκεινται σε τόσες πολλές προκλήσεις και διακρίσεις που πρέπει να μείνουμε μαζί, πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή η υποστήριξη που δίνουμε στον εαυτό μας ως κοινότητα είναι σαν μια δεύτερη οικογένεια. Αυτό δεν είναι Η πρώτη διαφωνία που είχαμε. Υπάρχουν ακόμα πολλές διακρίσεις στην κοινότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, ειδικά όταν πρόκειται για πράγματα όπως η φυλή."

"Υπάρχουν μερικοί από εμάς που προσπαθούν να είναι εξαιρετικά υπεύθυνοι και υπάρχουν μερικοί από εμάς που νιώθουμε ότι μπορούμε να κάμψουμε τους κανόνες και αυτό δεν είναι δίκαιο, γιατί αυτό επηρεάζει τους πάντες. Δεν παίρνετε αυτή την απόφαση μόνο για εσάς. Οι αποφάσεις που παίρνουμε αυτή τη στιγμή είναι για όλους και έχουμε ευθύνη».

 

Ακούστε ως podcast

 

Ακούστε το Apple Podcasts Ακούστε στο Google Podcasts Ακούστε το Spotify

Ο Δρ Ranj είχε επίσης την ευκαιρία να σκεφτεί τον εαυτό του λόγω της πανδημίας, λέγοντας ότι καθώς ζει μόνος του δόθηκε η ευκαιρία να επιβραδύνει και να περνά χρόνο με τον εαυτό του.

"Έχω περάσει πολύ χρόνο μόνος μου σε αυτήν την πανδημία, καθώς ζω μόνος μου. Όταν όλα άρχισαν να κλείνουν και μας είπαν να μείνουμε στο σπίτι, επιβράδυνα", είπε ο Σινγκ. «Πριν από αυτό έτρεχα σαν ακέφαλο κοτόπουλο, πήγαινα σε εκδηλώσεις και πάρτι, διασκέδαζα και έβγαινα με φίλους. Αλλά ποτέ δεν σταμάτησα και περνούσα χρόνο με τον εαυτό μου. Με έκανε να είμαι λίγο πιο προσεκτικός στο τι χρειάζομαι να κάνω, τι θέλω να κάνω και τι μπορώ να κάνω χωρίς; Ήταν μια πραγματική επανεξισορρόπηση για μένα και το βρήκα πραγματικά ωφέλιμο».

Δρ Ranj Singh

Όταν πρόκειται για ταξίδια, ο Δρ Ranj έχει αρκετές διασκεδαστικές εμπειρίες κάτω από τη ζώνη του.

"Πήγα στο Σίδνεϊ για την Πρωτοχρονιά όταν η Kylie γιόρταζε τα 25 της χρόνια και φιλοξένησε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση στο λιμάνι του Σίδνεϊ. Έκανα πάρτι με την Kylie, έβλεπα τα πυροτεχνήματα, άκουγα το τραγούδι της Timebomb. Πέρασα καταπληκτικά και είναι κάτι που δεν μπορείς να το ξανακάνεις».

Είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη το 2019 για το World Pride. "Λατρεύω τη Νέα Υόρκη, είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις και τώρα βρισκόμαστε στην Αμερική του Μπάιντεν, θα γίνει ακόμα καλύτερο. Πηγαίνοντας στο World Pride και βλέποντας όλους να γιορτάζουν τη διαφορετικότητα, την ένταξη και τη διασκέδαση και την αγάπη, ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για μένα."

Όπως οι περισσότεροι γκέι άντρες που ταξιδεύουν, ο Δρ Ranj λέει ότι έχει ταξιδέψει με συντρόφους του ίδιου φύλου στο παρελθόν και ένιωσε τις αισθήσεις του. "Έχεις επίγνωση του πώς μπορεί να σε αντιλαμβάνονται. Μπορείς να τους κρατάς το χέρι όταν περπατάς στο δρόμο; Επιτρέπεται να δείχνεις στοργή δημόσια; Έχω πάει σε πάρτι και κλαμπ όπου το πλήθος δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετικό και σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πώς μοιάζετε και το ιστορικό σας».

Ο Δρ Ranj έπρεπε να ακυρώσει ταξίδια τόσο στη Μύκονο όσο και στο Μπρίσμπεϊν το 2020, αλλά λέει ότι ελπίζει να ταξιδέψει ξανά το 2021, με σχέδια να επισκεφτεί Ίμπιζα για ένα μεγάλο drag event αυτό το καλοκαίρι. "Ελπίζω ότι μέχρι τότε θα μας επιτραπεί να ταξιδέψουμε, θα είναι ασφαλές και θα μπορούμε να το απολαύσουμε και να περάσουμε καλά... αν είναι ασφαλές να το κάνουμε".

Όταν ρωτήσαμε τον Δρ Ranj αν μπορούσε να δει μια διέξοδο από αυτό, ένιωθε σίγουρος. "Σίγουρα. Όσο περισσότερο υπακούουμε στους κανόνες αυτή τη στιγμή, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να φτάσουμε σε ένα μικρό ποσοστό κανονικότητας. Αλλά αν δεν υπακούμε στους κανόνες, όλο αυτό διαρκεί περισσότερο, όπως και οι περιορισμοί. Υπάρχει πραγματική ελπίδα στον ορίζοντα με νέα θεραπείες, τα εμβόλια και η κυκλοφορία τους, μπορούμε μόνο να είμαστε σε καλύτερη θέση. Ελπίζω ότι αυτό το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε έναν βαθμό ελευθερίας. Θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν περιορισμοί σε κάποιο βαθμό, δεν θα μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάναμε παλιά, αλλά θα είναι μια σοφή προσέγγιση».

Σε ένα μήνυμα για να μας δώσει σε όλους ελπίδα, ο Δρ Ranj είπε: «Σίγουρα θα επιστρέψουμε στο να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε και με τους φίλους μας και να μπορούμε να αγκαλιάζουμε - και περισσότερα αν θέλετε να το κάνετε αυτό!»

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο