Sweatbox

Εθιμοτυπία Gay Sauna

Εάν είναι η πρώτη σας φορά σε μια gay σάουνα, ο οδηγός μας για το τι να κάνετε σε μια gay σάουνα θα σας βοηθήσει!

Η πρώτη φορά που μπαίνετε σε μια γκέι σάουνα μπορεί να είναι μια ανησυχητική εμπειρία. Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε όταν είστε μέσα; Και τι δεν πρέπει να κάνετε; Εναλλακτικά, μπορεί να είστε τόσο εξοικειωμένοι με μια συγκεκριμένη γκέι σάουνα που γράφετε στις οδηγίες πυρκαγιάς.

Οι γκέι σάουνες είναι μέρη με θετικά σεξ. Δεν πας σε σάουνα για να παίξεις Scrabble. Μόλις βρεθείτε στα αποδυτήρια και μπείτε στη λευκή σας πετσέτα, τα μάτια αρχίζουν να περιφέρονται. Κάνετε ένα ντους στο δρόμο σας και ακόμα περισσότερα μάτια περιφέρονται. Στη συνέχεια, βρίσκεστε να ταξιδεύετε, προσπαθώντας να ανακαλύψετε τον χώρο - ή τουλάχιστον να τον ξαναγνωρίσετε. Περιμένετε άντρες με πετσέτες να κοιτάζουν άλλους άντρες με πετσέτες. Η επικοινωνία συμβαίνει σε μη λεκτικό, σχεδόν ψυχικό επίπεδο.

Το ταξίδι είναι συχνά καλύτερο από το να φτάσετε. Η προσδοκία για το τι μπορεί να βρείτε μπορεί να ξεπεράσει τη χαρά που το κάνετε πραγματικά, για να το πούμε. Και πάλι, μπορεί να βρεθείτε να έχετε μια πολύ αξέχαστη εμπειρία με ένα ή περισσότερα άτομα. Κανείς δεν σας δίνει οδηγίες όταν μπαίνετε σε μια γκέι σάουνα. Όλα εξαρτώνται από την εθιμοτυπία της σάουνας και την τύχη της κλήρωσης.

Ευχαρίστηση

Πώς είναι σε μια γκέι σάουνα;

Μερικοί άνθρωποι θα ζευγαρώσουν ή θα μαζευτούν πολύ γρήγορα και θα εξαφανιστούν σε μια καμπίνα. Σε πολλές σάουνες, οι καμπίνες είναι αρκετά ορατές για άτομα άνω των 180 εκατοστών. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ανατριχιάσει και γνωρίσετε τους νέους σας συντρόφους, μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι σας παρακολουθούν. Επίσης, εάν περάσετε πολύ καιρό σε μια καμπίνα, ένα μέλος του προσωπικού είναι πιθανό να σας χτυπήσει και να σας ελέγξει - ουσιαστικά για να βεβαιωθεί ότι δεν έχετε λιποθυμήσει.

Μερικοί άνθρωποι θα περπατήσουν γύρω από το λαβύρινθο περιμένοντας να εμφανιστεί ο Leonardo DiCaprio ή ο Matt Bomer. Μπορούν τελικά να διαχειριστούν τις προσδοκίες τους και να εγκατασταθούν για κάτι άλλο. Άλλοι θα συνεχίσουν την αναζήτησή τους για τα μη επιτεύξιμα. Αλλά όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει, μερικές φορές η αναμονή για αυτό που μπορεί να βρείτε είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί φαίνονται τόσο διστακτικοί να κάνουν οτιδήποτε. Επίσης, ορισμένα άτομα αρέσει να παρακολουθούν και να μην συμμετέχουν. Ο Έλτον Τζον επιμένει ότι έτσι επέζησε τη δεκαετία του '80.

Οι άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται θα κάνουν ένα νόημα να μην σας κοιτάζουν. Αυτό δεν τους κάνει αγέρωχους ή περιφρονητικούς - μπορεί να είναι ή όχι στην πραγματική ζωή, αλλά αυτό είναι άσχετο. Η μη δέσμευση ή η αναγνώριση είναι απολύτως αποδεκτή σε έναν δημόσιο χώρο όπου συμβαίνει σεξ.

Το τζακούζι

Έτσι, εάν βρίσκεστε σε μια μεγαλύτερη σάουνα γκέι, μπορείτε να βρείτε ένα τζακούζι αξιοπρεπούς μεγέθους. Αυτός είναι ένας πιο ανεπίσημος χώρος. Οι άνθρωποι μπορεί να χαλαρώσουν στο τζακούζι… αλλά αυτό που κάνουν είναι να περιμένει ένα καυτό άτομο. Το φλερτ συχνά συμβαίνει στο τζακούζι, μαζί με αρκετά σιωπηλές συνομιλίες σχετικά με το πού προέρχονται οι άνθρωποι. Είναι αποδεκτό να φτιάχνετε στο τζακούζι, αλλά τίποτα δεν πρέπει να γίνει πολύ σαφές. Βρείτε δωμάτιο.

Τώρα πρόκειται να εξετάσουμε τους τύπους ανθρώπων που είναι πιθανό να συναντήσετε στις γκέι σάουνες του κόσμου.

Το άτομο που κοιμάται

Ναι, το άτομο που κοιμάται - ειδικά αν πρόκειται για σάουνα 24 ωρών - είναι κάτι σαν χαρακτηριστικό. Οι άνθρωποι που έχασαν το λεωφορείο για το σπίτι μετά το κλείσιμο των κλαμπ μπορεί να μην έχουν άλλη επιλογή από το να κατευθυνθούν στη σάουνα. Ορισμένες σάουνες θα έχουν χώρους για snoozing - τίποτα πολύ φανταχτερό, ίσως μερικούς καναπέδες ή κολλώδη στρώματα στο πάτωμα. Μην δεσμεύετε ένα άτομο που κοιμάται γιατί δεν μπορεί να συναινέσει. Περιμένετε μέχρι να ξυπνήσουν.

Το χαρούμενο άτομο

Αν και οι σάουνες δεν είναι ιδιαίτερα κουραστικοί χώροι, μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Είναι εγγενώς συνομιλητές, ειδικά αν είχαν πάρα πολλά. Ο συνομιλητής είναι συχνά μέσα ή κοντά στο τζακούζι που είναι εμπλεγμένος σε συνομιλία με κάποιον, ακόμα κι αν δεν μιλά την ίδια γλώσσα.

Μερικές φορές περισσότερα από ένα συνομιλητές είναι στη σάουνα. Πολύ κουραστικοί άνθρωποι έλκονται και απωθούνται ο ένας από τον άλλον. Ίσως βρεθείτε να ταξιδεύετε πίσω στο τζακούζι και να βρείτε δύο συνομιλητές που θέτουν τον κόσμο στα δικαιώματα. Μπορεί ακόμη και να κουβεντιάζουν τόσο πολύ που ξέχασαν να ανάψουν ξανά τις φυσαλίδες και το νερό είναι τώρα επίπεδο. Καθώς είναι τόσο οικεία, μπορεί να νομίζετε ότι είναι ένα αντικείμενο ή ένα ζευγάρι φίλων. Μπορεί να είναι, αλλά από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαν απλώς να είναι κουραστικοί άνθρωποι που μόλις γνωρίστηκαν. Οι χαρούμενοι άνθρωποι στις σάουνες σπάνια φαίνεται να κάνουν σεξ.

Το ανατριχιαστικό άτομο

Ανατριχιαστικοί άνθρωποι μπορούν να βρεθούν σε όλους τους σταθμούς της ζωής και γκέι σάουνες δεν αποτελούν εξαίρεση. Μπορεί να είναι κάποιος με μια ανησυχητική αύρα, κάποιος επιρρεπής να κοιτάζει επίμονα ή κάποιος που δεν παίρνει όχι για απάντηση. Η μη υπαινιγμό θεωρείται ότι είναι το ύψος της κακής εθιμοτυπίας σε μια γκέι σάουνα. Σοβαρά, αν κάποιος λέει όχι δεν είναι. Εκτός αν επιστρέψουν στον λαβύρινθο για να σας βρουν και να πουν ότι έχουν αλλάξει γνώμη αρκετά ξαφνικά. Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες; Travel GayΗ κορυφαία συμβουλή - μην είστε το ανατριχιαστικό άτομο!

Το γελοία καυτό άτομο

Οι άνθρωποι προσπαθούν να μην κοιτάζουν υπερβολικά, αλλά δεν μπορούν να το βοηθήσουν. Ένα γελοία καυτό άτομο έχει εμφανιστεί με το πρόσωπο ενός Έλληνα θεού και το σώμα ενός πορνοστάρ. Μπορεί να εξαφανιστούν αμέσως σε μια καμπίνα με το επόμενο πιο ζεστό άτομο. Αλλά μερικές φορές θα κινούνται γύρω από την απόλαυση σε μια ανώτερη αύρα. Μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί. Διαβάστε Περισσότερα: Οι καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών και σύνδεσης για γκέι

Sweatbox

Το άτομο που θα κάνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε

Συχνά βρίσκεται σε κούνια.

Ο μεθυσμένος

Μπορεί να είναι μεθυσμένοι και μπορεί να είναι σε ένα κοκτέιλ από όλα. Οι περισσότερες σάουνες έχουν αυστηρές πολιτικές για την πόρτα όταν πρόκειται για μέθη. Εάν εμφανιστείτε με τα μάτια σας γουρλωμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, είναι απίθανο να μπείτε μέσα. Φυσικά, κάποιος σε αλλοιωμένη κατάσταση βρίσκεται σε ευάλωτη θέση. Δεν είναι καλή ιδέα να κάνεις οτιδήποτε με κάποιον που είναι πολύ μεθυσμένος. Μπορούν να συναινέσουν ουσιαστικά;

Εν κατακλείδι

Η εθιμοτυπία της σάουνας gay είναι κάτι που παίρνετε με την πάροδο του χρόνου, αλλά θα πρέπει να γίνει αρκετά σαφές μετά την πρώτη σας επίσκεψη. Βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο όπου όλοι αναζητούν σεξ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι να το έχουν, ωστόσο. Αυτό που βρίσκετε όταν είστε μέσα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό που φέρετε. Θυμηθείτε ότι όταν αλλάζετε την πετσέτα σας. Διαβάστε Περισσότερα: Οι καλύτερες γκέι σάουνες στην Ευρώπη.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο