Μάικλ & Ματ

Ο Michael & Matt ταξιδεύει στον κόσμο ως ομοφυλόφιλοι σύζυγοι

Ταξιδεύοντας στον κόσμο με τον Michael & Matt

Ο Μάικλ και ο Ματ γνωρίστηκαν μέσω του Youtube το 2013. Αυτοχαρακτηρίζονται ως «δύο σύζυγοι με εμμονή στα ταξίδια από το Πόρτλαντ του Όρεγκον».

Ο Matt δημοσίευσε ένα βίντεο που βγαίνει και ένα χρόνο αργότερα, ο Michael δημοσίευσε μια απάντηση. Ο Μάικλ ζούσε στη Νεμπράσκα ή «το νεκρό κέντρο των ΗΠΑ», όπως το αποκαλούσε. Πέταξε προς Σιάτλ για να γνωρίσω τον Ματ για πρώτη φορά.

Μετά από τέσσερα χρόνια στη Νεμπράσκα, μετακόμισαν στο Πόρτλαντ. Όπως λέει ο Matt "Πήγαμε από το μηδέν στα εκατό πολύ γρήγορα. Η πρώτη μας εντύπωση ο ένας για τον άλλον ήταν η ιστορία μας που βγήκε έξω. Ήμασταν σε παρόμοιες καταστάσεις. Και οι δύο είχαμε θρησκευτικό υπόβαθρο μεγαλώνοντας. Ο Μάικλ επρόκειτο να πάει οδοντιατρική σχολή και Ήμουν έτοιμος να κάνω αίτηση στην ιατρική σχολή».

Μάικλ & Ματ

Ο Ματ είχε ήδη αποκτήσει παρουσία στο Youtube, αλλά ο Μάικλ ανησυχούσε μήπως γίνει πολύ ορατός στα social media πριν μπει στον επαγγελματικό κόσμο. Δεν θα σας προσλάβουν οι άνθρωποι αν δουν κάτι που δεν τους αρέσει; Από τότε κατάλαβε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πρόκειται να σας κρατήσουν πίσω στην επαγγελματική σας ζωή: "Εκτός αν κάνετε μόνο θαυμαστές!"

Βγαίνοντας

Ποιες συμβουλές θα έδιναν σε ανθρώπους από πιο συντηρητικά υπόβαθρα; "Η ασφάλεια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα. Επομένως, εάν δεν είναι ασφαλές να βγείτε έξω, προστατέψτε τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι εκτός της φούσκας σας μπορείτε να γίνετε αποδεκτοί. Μπορείτε επίσης να βρείτε ελπίδα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε άλλους ανθρώπους σε παρόμοιες συνθήκες, να μοιράζονται ιστορίες και έχω την ευκαιρία να είμαι ανοιχτός».

Παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη

Πώς βρίσκετε επιτυχία στα κοινωνικά μέσα;

Έχουν δημιουργήσει πολλούς ακόλουθους στο διαδίκτυο. Υπάρχει φόρμουλα; "Πρέπει να υπάρχει κάποια μέθοδος για την τρέλα. Αυτό συνδέεται με την τελευταία ερώτηση. Πώς βρίσκεις μια κοινότητα όταν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να βγεις;" Για τον Matt που έγινε στο γυμνάσιο: "Ήμουν δεκαπέντε, το Youtube ήταν καινούργιο και δεν υπήρχε πολύ φασαρία γι' αυτό. Έψαχνα έναν τρόπο να κάνω βίντεο για το Myspace. Είδα ανθρώπους να κάνουν βιντεομπλόγκ και έπεσα κάτω από το κουνέλι τρύπα. Βρήκα ανθρώπους σαν εμένα που το έκαναν και πολλοί από αυτούς ήταν επίσης κλειστοί. Έκανα βαθιές σχέσεις από νωρίς. Αυτοί άνθισαν. Βλέπω ανθρώπους σαν τον Tyler Oakley να κάνουν υπέροχα πράγματα. Κάνουμε το Youtube για χρόνια και χρόνια ."

Μετακόμισαν επίσης Instagram και Τικ Τοκ καθώς εμφανίστηκαν οι νέες πλατφόρμες. "Εάν δεν δημοσιεύετε περιεχόμενο τακτικά, δεν θα αναπτυχθείτε. Επίσης, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να δουν ένα γκέι ζευγάρι να ζει τη ζωή του. Αυτό είναι ένα κοινό που χρησιμοποιήσαμε. Θα μπορούσατε να πάτε για μόδα ή ταξίδια κ.λπ. Βρήκατε αυτή τη θέση, πρέπει επίσης να βρείτε χαρά σε αυτήν. Εάν δεν το κάνετε, δεν είναι εύκολο να κάνετε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό το ταξίδι μαζί σας. Το Διαδίκτυο είναι επίσης ένα τεστ αυθεντικότητας. Αν δημοσιεύσετε κάτι που οι άνθρωποι μπορούν να δουν μέσα από αυτό . Είναι αυτό το άτομο αυθεντικό ή είναι αυτό το κλικ;"

Ο Ματ αποφεύγει το Clubhouse και το Snapchat καθώς δεν του αρέσει ιδιαίτερα να τα χρησιμοποιεί. Αυτό είναι σίγουρα το κλειδί, αν θέλετε να κυκλοφορήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: βρείτε μια πλατφόρμα που σας αρέσει και παραμείνετε αυθεντικοί. Μην χορεύετε στο Tiktok εκτός και αν το θέλετε πραγματικά. Δεν μπορείτε να το παραποιήσετε μέχρι να το κάνετε στα social.

"Πάντα χρησιμοποιούσα το Διαδίκτυο για να εκτονώσω, να επεξεργαστώ σκέψεις και να αναπηδήσω ιδέες από άλλους ανθρώπους. Από εκεί αντλώ την έμπνευσή μου. Έχω όλες αυτές τις σκέψεις και πρέπει να τις σβήσω διαφορετικά θα εκραγώ."

Μάικλ & Ματ

Ακούστε ως podcast

Ακούστε το Apple Podcasts Ακούστε στο Google Podcasts Ακούστε το Spotify

Διανυκτέρευση πεζοπορία στο Τσιάνγκ Μάι

Τα ταξίδια έχουν παίξει μεγάλο ρόλο τόσο στη ζωή του Μάικλ όσο και του Ματ. Τα ταξίδια του Ματ του έμαθαν πολλά πράγματα, κυρίως να αγαπά το Πόρτλαντ, την πατρίδα του. Πριν ταξιδέψει νόμιζε ότι ήταν το πιο βαρετό μέρος στον κόσμο. Βλέποντας τον κόσμο του επέτρεψε να δει την πραγματική του αξία. Ενώ πολλοί Αμερικανοί δεν έχουν διαβατήρια, ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος μεταξύ των LGBT+ Αμερικανών.

Είχαν τους gay μήνα του μέλιτος στην Ταιλάνδη. "Πήγαμε τον Ιούνιο - έχει πολύ ζέστη στην Ταϊλάνδη τον Ιούνιο! Μου αρέσει να κατεβαίνω από το αεροπλάνο και να νιώθω σαν να βρίσκομαι σε έναν διαφορετικό κόσμο." Είχαν ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική πριν από το μήνα του μέλιτος, αλλά η Ταϊλάνδη ήταν κάτι διαφορετικό.

Ο Ματ έκανε κράτηση για το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού και ο Μιχαήλ ανακάλυψε, κατά κάποιον τρόπο, τη φρίκη του, ότι μια βραδινή πεζοπορία Τσιάνγκ Μάι θα πραγματοποιούνταν. Ήταν μια μικρή περιοδεία με επικεφαλής έναν ντόπιο. Ο Ιούνιος είναι η περίοδος των βροχών, οπότε έπεσε όλη τη νύχτα. Μπήκαν σε ένα μικροσκοπικό φορτηγό και οδήγησαν για λίγες ώρες. Είχαν πέντε λεπτά σε μια αγορά για να αγοράσουν προμήθειες. Η πεζοπορία ξεκίνησε σε έναν ορυζώνα. Είχαν μια ομπρέλα ανάμεσά τους και χρησιμοποιούσαν μια σακούλα σκουπιδιών ως πόντσο. Έπρεπε να καταπολεμήσουν τις εκπλύσεις σε μια επτάωρη πεζοπορία. Στην κορυφή ενός λόφου, τους υποδέχτηκαν με μια υπέροχη θέα, αλλά υπήρχε μόνο ομίχλη και έτσι δεν μπορούσαν να δουν τίποτα.

Αν και η πεζοπορία ήταν μια αρκετά άγρια ​​εμπειρία, μετά από σκέψη την θεωρούν επιτυχημένη. Είναι μια ιστορία που δεν θα ξεχάσετε, τουλάχιστον. Ταξιδεύοντας ως ζευγάρι πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς - ακόμα και επτάωρες πεζοπορίες τη νύχτα.

Προορισμοί λίστας κάδων

Ίσως ο πιο εκπληκτικός προορισμός για τον οποίο έπεσαν είναι Σκωτία. Εκτός από την εμπειρία τροφικής δηλητηρίασης του Matt στο πρώτο του ταξίδι (ψητό μοναχό!), έχουν απολαύσει πολύ το βορειότερο μέρος της Βρετανίας. Η Σκωτία «ήταν σαν μια σελίδα ξεριζωμένη από ένα βιβλίο παραμυθιού».

Ο αγαπημένος τους ετήσιος προορισμός είναι Puerto Vallarta. Υπάρχει απευθείας πτήση από το Πόρτλαντ, επομένως είναι εύκολη η πρόσβαση. Έχει επίσης μια τεράστια γκέι σκηνή και είναι πιο αυθεντικά μεξικάνικο από πολλά άλλα τουριστικά σημεία - όπως π.χ. Κανκούν. Μπορείτε να κάνετε εκδρομές με σκάφος, να εξερευνήσετε τη σκηνή του φαγητού και ακόμη και να κάνετε μια εκδρομή στη ζούγκλα.

Πρόσφατα επισκέφτηκαν Νέα Ορλεάνη και να έχετε κάποιες συστάσεις. Το Bourbon St μπορεί να είναι αρκετά ταραχώδες, αλλά υπάρχουν πολλά να δείτε στο Downtown. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια περιήγηση με ποδήλατο και να ανακαλύψετε την ιστορία της Νέας Ορλεάνης: το σπίτι του βουντού, της τζαζ και του Mardi Gras. Τέλος ρωτήσαμε πού θέλουν να πάνε μετά.

Η λίστα του Michael's bucket: Australia και New Zealand

Μέρος για επίσκεψη: Ιαπωνία

Matt's bucket list: India

Μέρος για επίσκεψη: Σαλαμάνκα

Ακολουθήστε τον Michael και τον Matt Instagram ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα MichaelAndMatt.com.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Τσιάνγκ Μάι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Τσιάνγκ Μάι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τσιάνγκ Μάι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο