Πουκέτ Υπερηφάνεια 2014

Το Phuket Pride 2014 αυξάνει 330,000 μπατ

Ο σύλλογος Phuket Loves You ανακοίνωσε ότι το 2014 το Phuket Pride αύξησε τα 330,000 μπατ, ανεβάζοντας το σύνολο των τελευταίων τριών ετών σε πάνω από 600,000 μπατ.

Μετά τη διατήρηση ορισμένων κεφαλαίων για μελλοντικές εκδηλώσεις, θα διανεμηθούν 300,000 μπατ The Life Home Project Foundation Phuket και το PLU Community Project, το οποίο εργάζεται για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους του HIV και του ασφαλέστερου σεξ στην Patong.

Τα χρήματα wΓιορτή ανοίγματος του Πουκέτ υπερηφάνειαςόπως αναφέρθηκε σε εκδηλώσεις όπως το Phuket Pride Pool Party, μια ημερήσια εκδρομή στο νησί Raya, το Gala Dinner & Charity Auction, ο διαγωνισμός Garland Party & Mr Phuket Pride και το Sunset Beach Party.

Το θέμα του 2014 «Celebrating Who We Are» σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει όλα τα ΛΟΑΤ άτομα να βγουν και να διασκεδάσουν, να προσκαλέσουν φίλους φίλους να συμμετάσχουν, διαλύοντας τα εμπόδια της μισαλλοδοξίας ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου που πραγματοποιήθηκε στο Millennium θέρετρο στο Patong, ο Πρόεδρος της Ομάδας Κοινοτικών Προγραμμάτων PLU, Ken Miller, έδωσε μια συναισθηματική παρουσίαση σχετικά με τους στόχους του PLU Club, το οποίο έλαβε μια επικαιρότητα από όλους τους παρόντες.

Ο Πρόεδρος του PLU Ίαν Φίλιπς δήλωσε: «Φέτος, η συγκέντρωση μιας εβδομάδας εκδηλώσεων και η προσπάθεια προγραμματισμού τους γύρω από την προκήρυξη και την ακύρωση εκλογών ήταν εξαιρετικά προκλητική. Θα μπορούσε να γίνει μόνο με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση πολλών ανθρώπων, τόσο της Ταϊλάνδης όσο και του Φαράνγκ και των χώρων που έκαναν αυτές τις εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν».

Εκλογικό Κόμμα Phuket Pride GarlandΗ Μεγάλη Παρέλαση στους δρόμους της Πατόνγκ δεν πραγματοποιήθηκε φέτος. Οι γκέι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων από το Soi Paradise αποφάσισαν ότι θα προτιμούσαν μια μικρή παρέλαση γύρω από το δρόμο κοντά στο Paradise.

Το PLU Club σκοπεύει να διευρύνει το φάσμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει κατά τη διάρκεια του έτους. όχι μόνο στο Patong αλλά και σε όλη την ομοφυλοφιλική κοινότητα που βρίσκεται γύρω από το υπόλοιπο νησί του Πουκέτ.

δικαιώματα φωτογραφίας - Ιστοσελίδα του Phuket Pride

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Πουκέτ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Πουκέτ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πουκέτ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας