Shanghai Pride 6 - Το καλύτερο ακόμα!

Shanghai Pride 6 - Το καλύτερο ακόμα!

Η Shanghai PRIDE ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκτη ετήσια γιορτή της.

Ένας συνδυασμός πάρτι και πολιτιστικών εκδηλώσεων προσέλκυσε περισσότερους από 5000 υποστηρικτές, γιορτάζοντας την ποικιλομορφία και την ανεκτικότητα και στέλνοντας το ισχυρό μήνυμα του να είσαι «Καλύτερος μαζί».

Σαγκάη Pride Opening PartyΜια εκδήλωση pre-Pride στο 390 Shanghai club ήταν μια βραδιά ανταλλαγής πραγματικών ιστοριών. Στις 12 και 13 Ιουνίου σηματοδοτήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας και Τέχνης Pride «Love & Health».

Το Σάββατο 14 Ιουνίου είδε ένα Pride Run μήκους 6 χλμ, το οποίο ξεκίνησε από Το Langham, Xintiandi στο The Bund και πίσω ακολουθούμενο από ένα ροζ μπάρμπεκιου στο The Langham, με την υποστήριξη των American Apparel και Helan. Η ημέρα κορυφώθηκε με το επίσημο Opening Party με μια παράσταση από τον Peter Le στο M2. Παρά τις δυσκολίες με τον χώρο, ήταν μια υπέροχη βραδιά που προσέλκυσε 2000 υποστηρικτές.

Την Κυριακή, 15 Ιουνίου, διοργανώθηκε από το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ μια συζήτηση για την υγεία των τρανς, τα δικαιώματα και την οικοδόμηση της κοινότητας. Η Ανοιχτή Ημέρα LGBT Ομάδων στις 21 Ιουνίου, που συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας της Σαγκάης, ήταν αφιερωμένη στη δικτύωση και τη διευκόλυνση μελλοντικών τοπικών έργων που σχετίζονται με την LGBT. Συμπληρώθηκε με το πάνελ συζήτησης για το HIV/AIDS "Love & Beyond" και το Συνέδριο της PFLAG "Embrace Your Children" στο Andaz Hotel, με την υποστήριξη της Helan Online. Περισσότερα από 600 άτομα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που υποστήριξε το Βρετανικό Γενικό Προξενείο.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Pride6 ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου στο Βρετανικό Κέντρο, ακολουθούμενο από προβολές που διεξήχθησαν στα Γερμανικά, Βρετανικά, Καναδά, Λουξεμβούργο και Δανικά Προξενεία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έδειχναν τον παγκόσμιο αγώνα για τη ζωή και την αγάπη πέρα ​​από άκαμπτα όρια ετεροφυλοφιλίας.

Το Identity Theatre Series συγκέντρωσε ένα καταπληκτικό πλήθος, τόσο στη σκηνή όσο και στο κοινό. Το Pride6 παρουσίασε δύο πρωτότυπα έργα - το "Izzie and Irving" σε σενάριο του Sanyi και το "Rendezvous", μια τραγική κωμωδία που γράφτηκε από τον Jason και τη Svetlana Lasky. Αφιερωμένο στην κοινότητα των διεμφυλικών, το έργο (υποστηριζόμενο από το Γενικό Προξενείο της Ολλανδίας) ακολούθησαν διαδραστικές συναντήσεις μεταξύ του σκηνοθέτη, των ηθοποιών, του κοινού και των εκλεκτών καλεσμένων του Pride - Sisters of Perpetual Indulgence.

Η αδελφή Ρομά των Αδελφών φιλοξένησε το LGBT Trivia Night στις 18 Ιουνίου στο 390 Shanghai.

Πάρτι κλεισίματος υπερηφάνειας της ΣαγκάηςΤο Closing Party, παρόλο που αναγκάστηκε να αλλάξει χώρο στην τελευταία στιγμή, ήταν τεράστια επιτυχία. Οι διοργανωτές εργάστηκαν ακούραστα για να εκτρέψουν το πλήθος στο νέο χώρο. Εκτιμάται ότι 800 συμμετέχοντες είχαν έναν καταπληκτικό χρόνο ψυχαγωγίας από τους Pride Beats, DJ Kuma Ray, ευέλικτο τραγουδιστή Jazz Denise, χορευτές Vboiz, Benson και KK από την Ταϊβάν, Drag Queen Foxxy Femm και NoFactCreative Group.

Οι πωλήσεις από την έκθεση τέχνης δωρίστηκαν στο Πεκίνο Zuoyou, μια οργάνωση που εστιάζει στην ευαισθητοποίηση και την πρόληψη και φροντίδα για τους μολυσμένους για το HIV / AIDS. Τα έσοδα από το Pride Run πήγαν στο Chengdu Tongle, έναν οργανισμό LGBT στην επαρχία Sichuan. Η πώληση εισιτηρίων λοταρίας βοηθά στην υποστήριξη του LesTalk, ενός τοπικού οργανισμού λεσβιών και εκδηλώσεων.

δικαιώματα φωτογραφίας - Ιστοσελίδα Shanghai Pride

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Σαγκάη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Σαγκάη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαγκάη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο