Πόσο καλή είναι η σκηνή των gay gay clubbing

Ταϊπέι, πρωτεύουσα ομοφυλοφίλων της Ασίας

Η σκηνή των gay clubbing της Ταϊπέι συνεχίζει από τη δύναμη στη δύναμη και, αναμφισβήτητα, είναι τώρα η καλύτερη στην Ασία.

Η Tapei έκανε γρήγορα το όνομά της ως πρωτεύουσα της νυχτερινής ζωής των ομοφυλόφιλων στην Ασία και με έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ομοφυλοφίλων κλαμπ, μπαρ και άλλων χώρων, αυτός ο τίτλος φαίνεται να έχει κερδίσει καλά.

Η πλειονότητα των χώρων για γκέι της Ταϊπέι βρίσκεται μέσα και γύρω από το The Red House, μια πρώην αγορά που εδώ και καιρό ήταν το επίκεντρο της βιομηχανίας της γκέι νυχτερινής ζωής της πόλης. Τα γκέι κλαμπ στην Ταϊπέι είναι τεράστια, πολυάσχολα και γεμάτα δράση, ενώ τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ τείνουν να είναι μικρότερα, αλλά προσφέρουν μια πιο διαφορετική επιλογή χώρου και εμπειρίας.

G.Star είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι κλαμπ χορού της πόλης και είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα, εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει πολλά μεγάλα μπαρ. Το G.Star τείνει να είναι δημοφιλές στο νεότερο γκέι πλήθος της Ταϊπέι και στους διεθνείς τουρίστες, οι οποίοι περνούν για να απολαύσουν την ενεργητική και χαρούμενη ατμόσφαιρα για την οποία είναι περισσότερο γνωστή η G.Star. Το κλαμπ προσφέρει τακτικές θεματικές βραδιές και οι επισκέπτες μπορούν να απελευθερώσουν το εσωτερικό τους αστέρι στα ιδιωτικά δωμάτια καραόκε.

Πολλά από τα καλύτερα γκέι πάρτι στην Ταϊπέι διοργανώνονται από ομάδες εκδηλώσεων όπως εργοστάσιο, το μεγαλύτερο μηνιαίο gay event της πόλης. Το Werk λαμβάνει χώρα συνήθως μέσα στο Triangle Club και είναι γνωστό για τους παγκοσμίου φήμης drag performers, τους άνδρες χορευτές και τις εκπληκτικές προσφορές ποτών. Η νύχτα συγκεντρώνει τα περισσότερα πλήθη από την γκέι σκηνή της Ταϊπέι.

Για μια από τις εμπειρίες gay bar στην Ταϊπέι, μην ψάχνετε άλλο Καφέ Δαλιδά. Το Cafe Dalida, το οποίο φιλοξενεί τακτικά και εξαιρετικά δημοφιλή drag show, αποτελεί βασικό στοιχείο της γκέι σκηνής της νυχτερινής ζωής της πόλης και είναι ένα δημοφιλές σημείο μεταξύ των ντόπιων και των τουριστών, με πλήθη που συρρέουν από τις πόρτες του πριν κατευθυνθούν στα μεγαλύτερα κλαμπ. Το Cafe Dalida βρίσκεται στο The Red House και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από πολλά από τα άλλα τοπικά gay μπαρ και κλαμπ.

Τακτικές εβδομαδιαίες νύχτες στις Αλμα, Funky Club και G Star είναι σχεδόν πάντα γεμάτα, και οι τεράστιες χορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από G5 προσελκύουν χιλιάδες από όλη την Ασία και όχι μόνο. Η εξαιρετική ποιότητα παραγωγής και οι παγκοσμίου φήμης DJ διασφαλίζουν ότι τα πάρτι για τον εορτασμό σημαντικών εκδηλώσεων, όπως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είναι ξεπουλημένα.

Δεν είναι όμως μόνο τα κόμματα. Τα πυροτεχνήματα Taipei 101, το υπέροχο φαγητό, οι φιλικοί άνθρωποι και η ζωντανή γκέι σκηνή κάνουν την Ταϊπέι έναν υπέροχο γκέι προορισμό.

Κρις Τρέξλερ ήταν μόνο ένας από αυτούς που ταξίδεψαν χιλιάδες μίλια (στην περίπτωσή του, από το Λος Άντζελες) για να βρεθεί στην Ταϊπέι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το βίντεό του με το G5 και το JumP παρουσιάζει τα καλύτερα της γκέι ασιατικής σκηνής clubbing.

Ο Kris μας είπε "Έχω πετάξει από την Καλιφόρνια στην Ταϊβάν τέσσερα συνεχόμενα χρόνια λόγω ολόκληρης της εμπειρίας της Πρωτοχρονιάς στην Ταϊπέι. Είναι δαπανηρό αλλά αξίζει κάθε δεκάρα και σκοπεύω να συνεχίσω την παράδοσή μου τα επόμενα χρόνια."

Ειδικές ευχαριστίες στον Kris για την άδειά του για κοινή χρήση Travel Gay.

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες σε Ταϊπέι.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στην Ταϊπέι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Ταϊπέι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ταϊπέι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας