Κολοράντο Σπρινγκς

Boise Gay Bars, Clubs και ξενοδοχεία

Το Boise είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας του Αϊντάχο και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γκέι σκηνή της. Θα βρείτε ένα gay μπαρ και ένα gay club.

Το Boise είναι μια δημοφιλής πόλη με υψηλό βιοτικό επίπεδο που επιτρέπει το χαμηλότερο κόστος ζωής της. Έχει χαιρετιστεί ως η καλύτερη πόλη για να ζήσουν οι millennials στις ΗΠΑ. Αξίζει να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο Boise καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι περιορισμένα.

Μπουάζ ξενοδοχεία


Boise

Ο Boise επωφελήθηκε από το αυξανόμενο κόστος ζωής που έχουν υποστεί οι μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής. Έχει επίσης μια αναπτυσσόμενη τεχνολογική σκηνή. Υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στο Downtown Boise, συμπεριλαμβανομένων πολλών μπαρ και κατοίκων που εξυπηρετούν τον αυξανόμενο νεότερο πληθυσμό του.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Gay Clubs στο Μπουάζ

  The Balcony Club
  Εικονίδιο τοποθεσίας

  150 N 8th St #226, Boise, ΗΠΑ

  Εμφάνιση στο χάρτη
  Αυτός είναι ο κύριος χώρος για γκέι στο Boise. Είναι το μέρος για να χορέψετε όλη τη νύχτα το Σαββατοκύριακο. Θα το βρείτε μεταξύ Αϊντάχο και Main Street. Γκέι κλαμπ, αλλά μπορεί επίσης να προσελκύσει ένα μικτό πλήθος.
  Χαρακτηριστικά:
  Λέσχη

  Καθημερινή: Πέμ-Παρασκευή: 4 μ.μ.-2 π.μ

  Σαββατοκύριακο: Σαβ-Κυρ: 4 μ.μ.

  Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

  Γκέι μπαρ στο Μπουάζ

   Neurolux
   Εικονίδιο τοποθεσίας

   111 N 11th St, Boise, ΗΠΑ

   Εμφάνιση στο χάρτη
   Το Neurolux είναι ένα gay-φιλικό μπαρ καταδύσεων στο Boise. Έχει πολύ hipster ατμόσφαιρα. Τα indie συγκροτήματα παίζουν τις περισσότερες νύχτες. Είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα μέχρι τις 2 το πρωί.
   Χαρακτηριστικά:
   Μπαρ

   Καθημερινή: Δευ-Παρ: 12 μ.μ.-2 π.μ

   Σαββατοκύριακο: Σαβ-Κυρ: 12 μ.μ.

   Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

   Έχουμε κάτι λάθος;

   Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.