Μήλος

Οδηγός και ξενοδοχεία Milos Gay

Η Μήλος είναι ένα ηφαιστειακό νησί στην Ελλάδα, φημισμένο ως το σπίτι της Αφροδίτης του Μίλου - τώρα υπερηφανεύεται για το μέρος στο Λούβρο.

Η Μήλος είναι πιο προσιτή και λιγότερο πολυσύχναστη από τα πιο διάσημα νησιά της Ελλάδας. Είναι ένα πραγματικό παραδεισένιο νησί με όμορφες παραλίες, εξαιρετικό φαγητό και γραφικά χωριουδάκια για εξερεύνηση.

Ξενοδοχεία στη Μήλο


Μήλος

Η Μήλος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε σε ένα ελληνικό νησί που ταξιδεύει. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά boutique ξενοδοχεία στη Μήλο. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις Κατακόμβες της Μήλου και να κάνετε μια περιοδεία AVT σε όλο το νησί. Μια εκδρομή με βάρκα στα σπήλαια Κλέφτικο είναι επίσης απαραίτητη.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Γκέι παραλίες στη Μήλο

Η Μήλος δεν έχει επίσημες gay παραλίες, αλλά θα βρείτε μερικές παραλίες που είναι δημοφιλείς στους γκέι ταξιδιώτες. Υπάρχουν και περιοχές γυμνιστών, εάν έχετε την τάση να τα αφήνετε όλα να ξεκουράζονται.
  Achivadolimni Beach
  Εικονίδιο τοποθεσίας

  Μήλος, Ελλάδα

  Εμφάνιση στο χάρτη
  3
  Βαθμολογία κοινού

  Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

  Αν και δεν είναι επίσημη παραλία για γκέι, η παραλία της Αχιβαδολίμνης διαθέτει τμήμα γυμνιστών και είναι δημοφιλής στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Ένα μικρό σημάδι θα σας πει ότι βρίσκεστε στην παραλία γυμνιστών - γυμνοί άνθρωποι μπορεί επίσης να είναι ένα δώρο.
  Χαρακτηριστικά:
  παραλία

  Τελευταία ενημέρωση στις: 6-Mar-2024

   Paliochori Beach
   Εικονίδιο τοποθεσίας

   Μήλος, Ελλάδα

   Εμφάνιση στο χάρτη
   3
   Βαθμολογία κοινού

   Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

   Πολύχρωμη παραλία με κοντινές ταβέρνες. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μήλου. Θα βρείτε μερικές περιοχές γυμνιστών. Οι κόκκινοι και κίτρινοι βραχώδεις σχηματισμοί που περιβάλλουν την παραλία είναι πολύ εντυπωσιακοί.
   Χαρακτηριστικά:
   παραλία

   Τελευταία ενημέρωση στις: 23-Φεβ-2024

   Έχουμε κάτι λάθος;

   Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.