Gay Group Trip: Αίγυπτος και η κοιλάδα των βασιλιάδων

Gay Group Trip:

Egypt And The Valley Of The Kings

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Σε αυτό το ομαδικό ταξίδι γκέι, θα δείτε τα κυριότερα αξιοθέατα της αρχαίας Αιγύπτου, όπως την Κοιλάδα των Βασιλέων, το Λούξορ και θα απολαύσετε μια πολυτελή κρουαζιέρα στον Νείλο. Οι πυραμίδες της Αιγύπτου ήταν τα μεγαλύτερα κτίρια στη γη έως ότου χτίστηκε ο καθεδρικός ναός του Λίνκολν το 1311 μ.Χ. Είμαστε πιο κοντά χρονικά στις μέρες της Κλεοπάτρας παρά στους Φαραώ που τις έχτισαν.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Αίγυπτος και η κοιλάδα των βασιλιάδων

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

egypt-2133951_1920
Ημέρες 1, 2 και 3 - Κάιρο
Ξεκινάμε από τις Πυραμίδες της Γκίζας. Θα μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο στο κατάλυμά μας με θέα στις πυραμίδες.

Θα συναντηθούμε στις 4 μ.μ. την 1η μέρα και θα μάθουμε ο ένας τον άλλον.

Θα συναντήσετε τον οδηγό και τον αρχηγό του ταξιδιού σας για μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις επερχόμενες περιπέτειες. Θα πάμε για μια περιήγηση στις πυραμίδες τη 2η μέρα, θα δούμε τη Σφίγγα και θα εξερευνήσουμε έναν αρχαίο τάφο. Θα κατευθυνθούμε επίσης στο Αιγυπτιακό Μουσείο - ένα από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου.

Μπορείτε να επιλέξετε από μερικές δραστηριότητες την τρίτη ημέρα:

 • Ένα ταξίδι στο Μέμφις (0t το μέρος του Έλβις!)

 • Ένα παραδοσιακό παζάρι

 • Οι πυραμίδες του Τζοζέρ

 • Χαλαρώστε και πιείτε στον ήλιο

Αλεξανδρεία
Ημέρα 4: Αλεξάνδρεια
Η διάσημη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας διαθέτει πάνω από 8 εκατομμύρια βιβλία, καθιστώντας την μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες k0wledge στον κόσμο. Η Αλεξάνδρεια είναι μια πόλη λιμάνι με μακρά ιστορία που καλύπτει μεγάλο μέρος της αιγυπτιακής και ελληνικής ιστορίας. Θα περάσουμε μια μέρα περιήγησης στην πόλη.
Ασουάν
Ημέρα 5: Aswan
Το Ασουάν είναι μια πόλη στις όχθες του Νείλου. Θα κάνουμε μια βόλτα με πλοίο στον Ναό της Ίσιδας, όπου βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα γλυπτά στην Αίγυπτο. Θα επισκεφτούμε επίσης ένα χωριό της Νουβίας.
Νείλος
Ημέρες 6, 7 και 8: Κρουαζιέρα του Νείλου
Η ιστιοπλοΐα στον Νείλο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε την Αίγυπτο. Θα το κάνεις με στυλ. Χαλαρώστε στο κατάστρωμα ή στο μπαρ και δείτε την καθημερινή ζωή στο Νείλο.

Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν:

 • Ιππασία σε παραδοσιακό φελούκα και εξερεύνηση των αμμόλοφων στην ανατολική πλευρά του Νείλου.

 • Ένα ταξίδι στον αρχαίο ναό Kom Ombo από το 181 π.Χ. Ένα γοητευτικό ερείπιο στην άκρη του ποταμού που ρίχνει φως στην ελληνορωμαϊκή εποχή της Αιγύπτου.

 • Ένα ταξίδι στον καλύτερα διατηρημένο ναό της Αιγύπτου που χρονολογείται από το 237-57 π.Χ. Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στο ναό του Edfu είναι με άμαξα.


Η κρουαζιέρα του Νείλου περιλαμβάνει την κορυφαία εκδρομή του ταξιδιού: την Κοιλάδα των Βασιλέων και το Λούξορ. Εδώ θα δείτε υπόγειους τάφους και ιερογλυφικά. Θα δούμε επίσης τον ναό της βασίλισσας Χατσεψούτ και τα τεράστια αγάλματα των Κολοσσών του Mem0n.
Κάιρο
Ημέρες 9 και 10: Λούξορ / Κάιρο
Συγκρότημα ναού του Καρνάκ που χτίστηκε πριν από περίπου 4000 χρόνια. Χρειάστηκαν περίπου 2000 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Αυτή θα είναι η τελευταία μας στάση στην LGBT περιοδεία μας στην Αίγυπτο. Είναι μόνο μια σύντομη πτήση πίσω στο Κάιρο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό. Θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας την 10η ημέρα.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα