Brighton Gay Massage Spa

Brighton Gay Massage Spa

Θέλετε να χαλαρώσετε στο χέρι ενός εκπαιδευμένου, επαγγελματία θεραπευτή; Ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα ιαματικά λουτρά μασάζ του Μπράιτον.

Brighton Gay Massage Spa

Skin Map
Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στο σταθμό του Μπράιτον, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

Το Skin Map προσφέρει αισθησιακά μασάζ και καθοδήγηση για όλα τα φύλα και τη σεξουαλικότητα στο Μπράιτον του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο James στο Skin Map Brighton είναι ένας εκπαιδευμένος και καταρτισμένος επαγγελματίας, και το πιο σημαντικό, παθιασμένος με τη δουλειά του. Οποιοσδήποτε μπορεί να επωφεληθεί από ένα αισθησιακό μασάζ, καθώς ο Τζέιμς χρησιμοποιεί ένα μείγμα τεχνικών και θεωριών.

Για όσους προτιμούν μια εμπειρία μικτού φύλου με τέσσερα χέρια, η Bella συνεργάτης του James είναι διαθέσιμη για να βελτιώσει το μασάζ σας. Είναι αμφιφυλόφιλη, μιλάει καλά και προσφέρει κάποιες τεχνικές BDSM ως ειδικότητά της.

Αν ψάχνετε για ένα βρώμικο Σαββατοκύριακο στο Μπράιτον τότε γιατί να μην έρθετε με έναν συνεργάτη ή φίλο χωρίς επιπλέον κόστος; Μάθετε τεχνικές για το πώς να ευχαριστείτε καλύτερα ο ένας τον άλλον παράλληλα με τον James που σας διδάσκει.

Είτε μόνοι σας είτε με έναν σύντροφο, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες μασάζ, εργαστήρια και συνεδρίες καθοδήγησης που θα προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες, επιθυμίες και φαντασιώσεις σας.

Το Skin Map βρίσκεται στο Μπράιτον, περίπου 15 λεπτά από τον κεντρικό σταθμό. Επικοινωνήστε με τον James μέσω του δικού του ή μέσω Telegram για να κανονίσετε μια κράτηση και να δείτε άρθρα προηγούμενων εμπειριών πελατών.

Ανοιχτό σε όλα τα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας και σε όλα τα φύλα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, εξερευνήστε τις φαντασιώσεις σας ή ξεπεράστε προσωπικά εμπόδια.

Κοντινότερος σταθμός: Σταθμός Μπράιτον

Χαρακτηριστικά:
bdsm
προπόνηση
ζευγάρια / ατομικά μασάζ
Massage
αισθησιακά μασάζ
ταντρικό μασάζ
εργαστήρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 14-Mar-2024

Deep Calm Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στη Μαρίνα του Μπράιτον, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 153 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Οι James and Antonio με έδρα το Μπράιτον προσφέρουν μια σειρά από διακριτικές υπηρεσίες μασάζ για άνδρες. Τα στυλ θεραπείας περιλαμβάνουν σουηδική, βαθιά ιστό, αισθησιακή και καυτή πέτρα.

Και οι δύο είναι πλήρως ειδικευμένοι θεραπευτές ITEC και διαθέτουν ιδιωτική αίθουσα θεραπείας με σύγχρονες, καθαρές εγκαταστάσεις ντους.
Χαρακτηριστικά:
Massage

Τελευταία ενημέρωση στις: 2-Ιαν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο