Γκέι Ντουμπάι

Γκέι Ντουμπάι

Το Ντουμπάι είναι ένα υπερπλούσιο εμιράτο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι γεμάτο ουρανοξύστες, πολυτελή ξενοδοχεία και πολυτελείς μπουτίκ. Το Ντουμπάι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά δεν είναι ο πιο φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους προορισμός. Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική ομοφυλοφιλική παρουσία στο Ντουμπάι.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο

Ντουμπάι

Σχετικά με εμάς Ντουμπάι

Το Ντουμπάι έχει μια σκηνή γκέι, αλλά είναι πολύ διακριτική. Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής είναι ένα μεγάλο όχι στο Ντουμπάι, είτε είστε γκέι είτε στρέιτ ζευγάρι. Ορισμένα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι δεν είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θάνατο στο Ντουμπάι σύμφωνα με τη σαρία.

Τούτου λεχθέντος, θα εκπλαγείτε από το πόσοι γκέι ζουν και επισκέπτονται το Ντουμπάι. Είναι τόπος αντιφάσεων. Πολλοί πρώην παθιασμένοι στο Ντουμπάι έχουν ένα ή δύο πράγματα να κρύψουν, όχι μόνο οι γκέι. Το Ντουμπάι δεν είναι σε καμία περίπτωση εκτός ορίων για τους γκέι ταξιδιώτες. Απλώς πρέπει να διατηρήσεις το μυαλό σου για σένα.

Trending ξενοδοχεία σε Ντουμπάι

Νέα & Χαρακτηριστικά

Ντουμπάι Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Ντουμπάι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ντουμπάι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο