Βολιβία, Ουγιούνι, Αλυκή

Βολιβία Gay Guide and Hotels

Η Βολιβία τα έχει όλα. χιονισμένα βουνά, ζούγκλες και εκατοντάδες πολιτιστικά πλούσιες πόλεις. Υπάρχει επίσης μια αυξανόμενη gay σκηνή στη χώρα.

Η Βολιβία είναι μια χώρα στη Νότια Αμερική με μια αναδυόμενη τουριστική αγορά. Τα πανίσχυρα βουνά των Άνδεων δεσπόζουν πάνω από τη χώρα. Έχει σημαντικό αυτόχθονα πληθυσμό. Η Βολιβία κέρδισε την ανεξαρτησία από το ισπανικό στέμμα το 1824. Θεωρείται η πιο απομονωμένη χώρα στη Νότια Αμερική. Οι τουρίστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στη Βολιβία, καθώς τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι υψηλά.

Ξενοδοχεία Βολιβία


Η Σούκρε είναι η πρωτεύουσα της Βολιβίας. Ελέγξτε τις συμβουλές της τοπικής κυβέρνησης πριν κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι στη Βολιβία. Είναι μια αρκετά συντηρητική χώρα, επομένως η γκέι σκηνή είναι διακριτική.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Βολιβία Gay Guide and Hotels

Bolivia 10-Day Luxury Tour (Gay Friendly)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Βολιβία

0
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 0 ψηφοφορίες

Δείτε και κάντε τα όλα σε αυτήν την περιπετειώδη, συσκευασμένη και πλήρως οργανωμένη περιήγηση που πραγματοποιήθηκε από γκέι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνονται ξενοδοχεία 5 αστέρων και χερσαία μεταφορά.

Αυτή η ξενάγηση παρέχεται από τον Charlie the Traveler.
Χαρακτηριστικά:
φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους / LGBTQ+
Ξενοδοχείο
χερσαία μεταφορά
πολυτελής περιήγηση

Τελευταία ενημέρωση στις: 14-Nov-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο