Υπηρεσίες Gay Κολωνίας

Υπηρεσίες Gay Κολωνίας

Η συλλογή μας από άλλες επιχειρήσεις που εστιάζουν στους ομοφυλόφιλους, παρόχους υπηρεσιών LGBT και οργανώσεις στην Κολωνία

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς και ενημερωτικές. Αυτός ο ιστότοπος παρέχεται μόνο για πληροφορίες. Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει μια διαβούλευση με κατάλληλα καταρτισμένο ιατρό. TravelGayΗ .com δεν ευθύνεται για πληροφορίες που παρέχονται αυτοπροσώπως σε οποιονδήποτε χώρο που εμφανίζεται στον ιστότοπο και οι συμβουλές αναλαμβάνονται κατά την κρίση του χρήστη.

Υπηρεσίες Gay Κολωνίας

Cologne Checkpoint
Εικονίδιο τοποθεσίας

Pipinstraße 7, Κολόνια, Germany

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Περιοχή κλινικής που προσφέρει δωρεάν γρήγορο τεστ HIV. Το Checkpoint παρέχει απόλυτη ανωνυμία και μια ποικιλία πληροφοριών υγείας.

Οι κλινικές πραγματοποιούνται απόγευμα Δευτέρα έως Πέμπτη μεταξύ 7 και 10 με χρόνους αναμονής περίπου 1 ή 2 ώρες. Η κλινική ενδέχεται να είναι κλειστή τις αργίες.

Δευτ.:18: 30 - 21: 30

Τρ.:18: 30 - 21: 30

Τετ.:18: 30 - 21: 30

Πέμ.:18: 30 - 21: 30

Παρ.: Κλειστό

Σαβ.: Κλειστό

Κυρ.: Κλειστό

Τελευταία ενημέρωση στις: 24-Ιαν-2024

rubicon
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rubensstr. 8 – 10 , Κολόνια, Germany

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Rubicon είναι ένα κέντρο συμβουλευτικής και επικοινωνίας LGBTQ στην καρδιά της Κολωνίας της Γερμανίας. Ανοιχτό για τηλεφωνικά και προσωπικά ραντεβού σε τομείς όπως η βία, η μετανάστευση, οι διακρίσεις και τα οικογενειακά ζητήματα.

Ο Rubicon φιλοξενεί τακτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις για διάφορους ανθρώπους - γκέι μπαμπάδες, οικογένειες ουράνιου τόξου, τρανς γονείς και πολλά άλλα.

Το Rainbow Refugees Cologne είναι μέρος του Ρουβίκωνα, υποστηρίζοντας LGBTQ+ πρόσφυγες μέσω συμβουλευτικών ομάδων και ομάδων υποστήριξης.

Τελευταία ενημέρωση στις: 24-Ιαν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.