Βομβάη

Gay Bars & Clubs της Βομβάης

Παρά το γεγονός ότι είναι η πρωτεύουσα των ομοφυλόφιλων της Ινδίας, με μακρά ιστορία ακτιβισμού ομοφυλοφίλων και ένα διάσημο φεστιβάλ ομοφυλοφιλικών ταινιών, η Βομβάη εξακολουθεί να έχει μια εμβρυϊκή σκηνή για ομοφυλόφιλους.

Η Βομβάη είναι ο οικονομικός κόμβος της Ινδίας. Όπως πολλές πόλεις της Ινδίας, είναι ένας τόπος αντιθέσεων. Εδώ θα βρείτε μεγάλο πλούτο και φτώχεια. Θα βρείτε επίσης μια πλούσια πολιτιστική ιστορία. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ινδίας - που κάτι λέει.

Μουμπάι Μπαρ και κλαμπ

Παρά το γεγονός ότι είναι η de facto ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα της Ινδίας, η γκέι σκηνή είναι αρκετά μικρή. Και ενώ η queer κουλτούρα είναι βαθιά εδώ, η νυχτερινή ζωή έχει ακόμα δρόμο για να ταιριάξει με πόλεις του εξωτερικού.
Salvation Star
Εικονίδιο τοποθεσίας

διάφορους χώρους, Βομβάη, India

3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 79 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Ο κορυφαίος διοργανωτής εκδηλώσεων LGBT lifestyle της Βομβάης.

Το Salvation Star φιλοξενεί τα πιο δημοφιλή πάρτι και γιορτές LGBT, με υπέροχο φαγητό και κρασί. Επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Facebook για λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Mar-2022

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο