Σαντορίνη

Περιηγήσεις Gay Santorini

Η συγκέντρωση των καλύτερων gay-δημοφιλών εκδρομών στη Σαντορίνη. Ένας ειδικός τοπικός οδηγός θα σας δείξει τα καλύτερα σημεία προβολής, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια περιοδεία γευσιγνωσίας κρασιού και να δείτε τα αξιοθέατα στην Οία και τα Φηρά.

Περιηγήσεις Gay Santorini

Notos Travel Santorini
Εικονίδιο τοποθεσίας

Notos Travel Σαντορίνη, Σαντορίνη, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
Το Notos Travel Santorini είναι ένας φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους ταξιδιωτικούς πράκτορες πολυτελείας που ειδικεύεται στην προβολή των καλύτερων χαρακτηριστικών των Νήσων.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εκδρομών από ιστορικά αξιοθέατα, πολιτιστικές εκδρομές, εκδρομές με φαγητό και κρασί, πεζοπορία, ιππασία, σαφάρι τζιπ και κρουαζιέρες με καταμαράν και ακόμη και μια περιήγηση στο μύθο της Ατλαντίδας για να αναφέρουμε μερικές!

Το Notos Travel θα προσαρμόσει ακόμη και ένα ταξίδι σε εσάς, αν χρειαστεί, για να δείτε τα μέρη του νησιού που θέλετε όταν μένετε στη Σαντορίνη. Δρομολόγια μπορούν να γίνουν όλη την ημέρα με ιδιωτικές περιηγήσεις επίσης διαθέσιμες για αυτήν την πολυτελή αίσθηση εκδρομής.

Ιδανικό για ζευγάρια και γκρουπ που θέλουν να προσθέσουν κάτι ιδιαίτερο στο ταξίδι τους, καθοδηγούμενο από τοπικούς εμπειρογνώμονες που επίσης μιλούν άπταιστα ισπανικά εάν χρειαστεί.

Εκτός από τις επιλογές εκδρομών, το Notos Travel παρέχει επίσης υπηρεσία μεταφοράς κατά παραγγελία από και προς το λιμάνι / αεροδρόμιο, οικιακού τύπου και μπορεί να είναι κοινόχρηστο, ιδιωτικό και πολυτελές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για λεπτομέρειες για όλες τις διαθέσιμες περιηγήσεις και υπηρεσίες καθώς και για απευθείας κράτηση.

 
Χαρακτηριστικά:
κρουαζιέρες
κουλτούρα
εκδρομές.
Φαγητό
ιστορία
κρασί

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.