Υπερηφάνεια

Γκέι Βαλένθια · Παραλίες

Η Βαλένθια φιλοξενεί μερικές παραλίες που είναι δημοφιλείς με γκέι ξαπλώστρες και γυμνιστές - Playa L'Arbre del Gos, La Malvarrosa και Las Arenas.

Γκέι Βαλένθια · Παραλίες

Playa de l'Arbre del Gos
Εικονίδιο τοποθεσίας

μεταξύ Pinedo και El Saler, Βαλένθια;, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 21 ψηφοφορίες

Ήσυχη περιοχή παραλίας στα νότια της Βαλένθια, ανάμεσα στο χωριό Pinedo έως το El Saler, κατά μήκος του οποίου υπάρχουν πεζόδρομοι, εστιατόρια και εγκαταστάσεις μπάνιου

Το προαιρετικό ενδυματικό τμήμα γκέι της παραλίας βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου, δίπλα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο πίσω από τους αμμόλοφους.

Τώρα οι διαδρομές 24 και 25, και οι δύο ξεκινούν από το Puerte Del Mar, θα σας μεταφέρουν στο Camping Col Vert. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 25 λεπτά. Για το Pinedo, και οι δύο διαδρομές 14 και 15 τερματίζουν στην παραλία. Και οι δύο διαδρομές χρειάζονται περίπου 40 λεπτά για να φτάσετε στην παραλία από μια στάση κοντά στο Estación Del Nord

Κατεβείτε στο Camping Verte και περπατήστε 100 μέτρα πίσω στο νησί κυκλοφορίας. Πάρτε το σύντομο δρόμο προς τη θάλασσα. Η γκέι παραλία βρίσκεται ακριβώς στα αριστερά.

Διαφορετικά, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο # 14 από τον κεντρικό σταθμό Estación del Norteto για το Pinedo, το οποίο διαρκεί περίπου 45 λεπτά. (Το λεωφορείο 14 έχει δύο διαφορετικούς προορισμούς, οπότε σας κάνει να φτάσετε στον σωστό).
Χαρακτηριστικά:
παραλία
Καφετέρια
Εστιατόρια
Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Οκτ-2023

Playa de las Arenas & Playa de la Malvarrosa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Passeig de Neptú - Passeig Marítim de la Patacona, Βαλένθια;, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 12 ψηφοφορίες

Η Playa de la Arenas (γνωστή και ως Cabanyal) είναι η κοντινότερη και πιο προσβάσιμη παραλία στην πόλη. Η παραλία είναι γεμάτη με περιπάτους, εστιατόρια και μερικά μπαρ. Ωστόσο, η περιοχή χρησιμοποιείται περισσότερο για δραστηριότητες αναψυχής και εκδηλώσεις, παρά για τον χώρο για ηλιοθεραπεία.

Δεν υπάρχει γκέι τμήμα στην παραλία, αλλά η βόρεια, πιο ήσυχη Playa de la Malvarrosa είναι δημοφιλής στους γκέι ξαπλώστρες και τους θαυμαστές θαλάσσιων σπορ.

Κοντινότερος σταθμός: μετρό / τραμ 5: Neptú; μετρό / τραμ 4,6: Les Arenes, Eugenia Viñes

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Εστιατόρια
Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Latest Βαλένθια; Προσφορές ξενοδοχείων

Καταπληκτικές προσφορές, καταπληκτικά ξενοδοχεία

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο