Γκέι Ίμπιζα

Παραλία Ίμπιζα Γκέι

Το Playa Es Cavallet είναι η δημοφιλέστερη γκέι παραλία στην Ίμπιζα. Το γκέι τμήμα της παραλίας βρίσκεται πιο μακριά από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, μπροστά από το (σχεδόν) αποκλειστικά γκέι παραλιακό εστιατόριο που ονομάζεται Chiringay.

Παραλία Ίμπιζα Γκέι

Playa Es Cavallet
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Es Cavallet, Ίμπιζα, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
4.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 27 ψηφοφορίες

Επισήμως μια παραλία γυμνιστών, αυτή η αμμώδης παραλία Playa Es Cavallet είναι απασχολημένη γύρω στο μεσημέρι, με μια ατμόσφαιρα πάρτι να ξεκινά από τις 4 μ.μ. μπροστά από το εστιατόριο.

Πολλές ξαπλώστρες και σκιάστρες είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση, ενώ η Chiringay παρέχει υπηρεσία ποτών και σνακ «στο κάθισμα». Αμέσως πίσω από την παραλία υπάρχουν θαμνώδεις αμμόλοφοι που είναι από μόνα τους δημοφιλή σημεία κρουαζιέρας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να φτάσετε στο Es Cavallet: Οδηγήστε. Η στάθμευση αυτοκινήτου μπορεί να είναι πρόβλημα την υψηλή περίοδο, οπότε μην φτάσετε πολύ αργά. Ή πάρτε ένα λεωφορείο από την πόλη της Ίμπιζα. Προηγουμένως, ήταν δυνατό να πάρετε το σκάφος από την παραλία Figueretas, αλλά αυτή η υπηρεσία δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Η περίοδος αιχμής είναι Ιούλιος και Αύγουστος. Ωστόσο, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο και τις αρχές Οκτωβρίου είναι υπέροχοι μήνες για να επισκεφθείτε, με άφθονο ήλιο και πολύ πιο χαλαρή και χαλαρή ατμόσφαιρα, και η παραλία προσελκύει εκατοντάδες γκέι ξαπλώστρες.

Χαρακτηριστικά:
παραλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 5-Ιουν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.