Υπηρεσίες Gay Madrid

Υπηρεσίες Gay Madrid

Η συλλογή μας από άλλες επιχειρήσεις, παρόχους υπηρεσιών και LGBT οργανώσεις στη Μαδρίτη που εστιάζονται στους ομοφυλόφιλους

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς και ενημερωτικές. Αυτός ο ιστότοπος παρέχεται μόνο για πληροφορίες. Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει μια διαβούλευση με κατάλληλα καταρτισμένο ιατρό. TravelGayΗ .com δεν ευθύνεται για πληροφορίες που παρέχονται αυτοπροσώπως σε οποιονδήποτε χώρο που εμφανίζεται στον ιστότοπο και οι συμβουλές αναλαμβάνονται κατά την κρίση του χρήστη.

Gay Madrid · Υπηρεσίες

Madrid Orgullo (MADO)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Madrid, Ισπανία

5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Ετήσια γιορτή ομοφυλόφιλων που πραγματοποιείται στο γκέι χωριό Chueca στη Μαδρίτη. Αυτή η γεμάτη εβδομάδα LGBT Pride Week περιλαμβάνει υπαίθριες συναυλίες, παραστάσεις σκηνής, χορευτικά πάρτυ, εκθέσεις, ταινίες, πολιτισμό, αθλητικά και άλλα.

Το αποκορύφωμα του Madrid Orgullo είναι η πολύχρωμη παρέλαση που προσελκύει περισσότερους από δύο εκατομμύρια θεατές κάθε χρόνο.

Η Μαδρίτη φιλοξενεί αρκετές εκατοντάδες επιχειρήσεις φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους (εστιατόρια, καφέ, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, σάουνες, καταστήματα, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, κ.λπ.). Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το MADO είναι το μεγαλύτερο γεγονός του είδους του στην Ευρώπη και ένα από τα σημαντικότερα στον κόσμο.

Τελευταία ενημέρωση στις: 26-Ιαν-2024

Grupo HOT
Εικονίδιο τοποθεσίας

διάφορους χώρους, Madrid, Ισπανία

4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Για πάνω από μια δεκαετία, το Grupo HOT έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος διοργανωτής γκέι πάρτι της Μαδρίτης για αρκούδες, παχουλές και ώριμους άντρες (αν και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι).

Το HOT φιλοξενεί το διεθνούς φήμης «HOT Bears Party», μια εβδομάδα εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και πάρτι για αρκούδες, που πραγματοποιήθηκε στο ΕΝΑΡΞΗ και τους χώρους που συμμετέχουν.

Ελέγξτε το Facebook για επερχόμενες εκδηλώσεις.

Τελευταία ενημέρωση στις: 26-Ιαν-2024

Centro Medico Open House
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Atocha 117, Madrid, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
2.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 20 ψηφοφορίες

Φιλική προς τους ομοφυλόφιλους, ιδιωτική ιατρική κλινική με αγγλόφωνο προσωπικό. Το Open House προσφέρει συμβουλές και εξετάσεις αίματος STD / HIV.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για ώρες λειτουργίας.

Κοντινότερος σταθμός: Atocha, Antón Martín

Καθημερινή: 10πμ - 8μμ

Σαββατοκύριακο: κλειστό

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Φεβ-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο