Πηγαίνετε στο Γκραν Κανάρια

Παραλία Γκραν Κανάρια

Για πολλούς ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, η γκέι παραλία και οι αμμόλοφοι στο Maspalomas είναι ο κύριος λόγος για να επισκεφθείτε τη Γκραν Κανάρια.

Παραλία Γκραν Κανάρια

Maspalomas Sand Dunes & Gay Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στο Hut 7, Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 41 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Η πιο gay παραλία στο Maspalomas βρίσκεται κοντά στο beach bar "Hut 7" στην ακτογραμμή μπροστά από τους αμμόλοφους Maspalomas.

Πρόκειται για μια προαιρετική για ρούχα παραλία, αν και πολλοί προτιμούν να κρατούν τα ιδιωτικά τους σκιερά. Διατίθενται ξαπλώστρες και αποχρώσεις.

Maspalomas-Sand-Dunes-λήψη-Δεκ-2015

Ποτά και σνακ (σάντουιτς κ.λπ.) διατίθενται από το Hut 7. Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές και πολύ φιλικό μπαρ, αλλά όχι το φθηνότερο στην πόλη. Διατίθενται τουαλέτες.

Πώς να πάτε εκεί


Η παραλία δεν είναι η ευκολότερη. Υπάρχουν δύο διαδρομές.

1) Πάρτε ταξί για την Plaza del Faro στο Maspolomas και μετά περπατήστε κατά μήκος της παραλίας μέχρι το Hut 7.

2) Περπατήστε στους αμμόλοφους από το Riu Palace Maspalomas στην Playa del Ingles. Περάστε από την αψίδα στο παλάτι Rui και μετά στους αμμόλοφους. Θα βρείτε ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία.

διαδρομή απέναντι από τους αμμόλοφους προς την γκέι παραλία

Οι αμμόλοφοι, ιδίως οι θαμνώδεις περιοχές, είναι αυτοί δημοφιλείς κρουαζιέρες, ειδικά αργά το απόγευμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, καθώς ορισμένοι από τους αμμόλοφους, που φτάνουν τα 20 μέτρα σε ορισμένες περιοχές, μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση για να διασχίσετε. Έχουμε ακούσει αναφορές για καταστολή της κρουαζιέρας στους αμμόλοφους, οπότε κάντε κρουαζιέρα προσεκτικά.

Ο άνεμος και ο ήλιος μπορεί να είναι πολύ δυνατοί. Πάρτε άφθονη προστασία για το δέρμα σας και τυχόν παιχνίδια που μπορεί να έχετε στο Dunes.

Maspalomas-Dunes

αναγνώριση εικόνας

Χαρακτηριστικά:
παραλία
Καφετέρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο