Πηγαίνετε στο Γκραν Κανάρια

Παραλία Γκραν Κανάρια

Για πολλούς ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, η γκέι παραλία και οι αμμόλοφοι στο Maspalomas είναι ο κύριος λόγος για να επισκεφθείτε τη Γκραν Κανάρια.

Ανακαλύψτε τη διάσημη gay παραλία της Γκραν Κανάρια δίπλα στους εμβληματικούς αμμόλοφους Maspalomas. Αυτός ο ηλιόλουστος προορισμός όλο το χρόνο είναι δημοφιλής στους ταξιδιώτες LGBTQ+ από όλη την Ευρώπη με το μοναδικό του μείγμα ήλιου, θάλασσας και άμμου, προσφέροντας έναν εκτεταμένο χώρο-προαιρετικά ρούχα για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση.

Παραλία Γκραν Κανάρια

Maspalomas Sand Dunes & Gay Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στο Hut 7, Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 132 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Η πιο gay παραλία στο Maspalomas βρίσκεται κοντά στο beach bar "Hut 7" στην ακτογραμμή μπροστά από τους αμμόλοφους Maspalomas.

Αυτή είναι μια παραλία προαιρετική με ρούχα, αν και πολλοί προτιμούν να κρατούν τα ιδιωτικά τους σπίτια στη σκιά, αν και αν ψάχνετε για ένα eyeful τότε θα μείνετε ικανοποιημένοι! Διατίθενται ξαπλώστρες και σκιές προς ενοικίαση.

Ποτά και σνακ (σάντουιτς κ.λπ.) διατίθενται από το Hut 7. Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές και πολύ φιλικό μπαρ, αλλά όχι το φθηνότερο στην πόλη. Διατίθενται τουαλέτες.

Πώς να πάτε εκεί

Η παραλία δεν είναι η ευκολότερη. Υπάρχουν δύο διαδρομές.

1) Πάρτε ταξί για την Plaza del Faro στο Maspolomas και μετά περπατήστε κατά μήκος της παραλίας μέχρι το Hut 7.

2) Περπατήστε στους αμμόλοφους από το Riu Palace Maspalomas στην Playa del Ingles. Περάστε μέσα από την αψίδα στο παλάτι Rui και στη συνέχεια στους αμμόλοφους. Θα βρείτε ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία.

Οι αμμόλοφοι, ιδίως οι θαμνώδεις περιοχές, είναι αυτοί δημοφιλείς κρουαζιέρες, ειδικά αργά το απόγευμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, καθώς ορισμένοι από τους αμμόλοφους, που φτάνουν τα 20 μέτρα σε ορισμένες περιοχές, μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση για να διασχίσετε. Έχουμε ακούσει αναφορές για καταστολή της κρουαζιέρας στους αμμόλοφους, οπότε κάντε κρουαζιέρα προσεκτικά.

Ο άνεμος και ο ήλιος μπορεί να είναι πολύ δυνατοί. Πάρτε άφθονη προστασία για το δέρμα σας και τυχόν παιχνίδια που μπορεί να έχετε στο Dunes.

Χαρακτηριστικά:
παραλία
Καφετέρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Ιουν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.