Γκέι Ρότερνταμ

Gay Rotterdam · Υπηρεσίες

Η συγκέντρωση άλλων επιχειρήσεων με έμφαση σε ομοφυλόφιλους, παρόχους υπηρεσιών και οργανώσεις ΛΟΑΤ στο Ρότερνταμ.

Gay Rotterdam · Υπηρεσίες

COC Rotterdam
Εικονίδιο τοποθεσίας

Schiedamsesingel 175, Ρότερνταμ, Ολλανδία

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Η Ένωση για την Ένταξη της Ομοφυλοφιλίας (αλλιώς γνωστή ως COC Rotterdam) φιλοξενεί μια εβδομαδιαία «Meet and Greet» κάθε Παρασκευή στο Café Praag, που βρίσκεται στο υπόγειο της οργάνωσης.

Στη συνάντηση, τα μέλη μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ντόπιους που είναι υποστηρικτές και ακτιβιστές LGBT. Αν είστε τουρίστας, είναι η τέλεια ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα και να μάθετε περισσότερα για την τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Ο σύλλογος είναι ανοιχτός όλη την εβδομάδα και φιλοξενεί τακτικές εκδηλώσεις και ημέρες ευαισθητοποίησης. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

FERRY Store
Εικονίδιο τοποθεσίας

Westblaak 127, Ρότερνταμ, Ολλανδία

Εμφάνιση στο χάρτη
4.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 9 ψηφοφορίες

Κατάστημα ομοφυλόφιλων, γκαλερί τέχνης και καφέ στο κέντρο της πόλης του Ρότερνταμ. Περιηγηθείτε στην υπέροχη συλλογή βιβλίων LGBT του FERRY Store, πρωτότυπα δώρα για αυτόν, ταινίες, περιοδικά, εντυπωσιακές φωτογραφίες και έργα τέχνης.

Ένας υπέροχος χώρος για να χαλαρώσετε με φίλους οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, απολαμβάνοντας έναν καφέ, panini, σαλάτα ή ζεστό πιάτο από το δημιουργικό τους μενού.
Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο