Παλμ Σπρινγκς Γκέι Χάρτης

Παλμ Σπρινγκς Γκέι Χάρτης

Ο διαδραστικός χάρτης των Παλμ Σπρινγκς. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
κουλτούρα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

The Saguaro

Το δημοφιλές ξενοδοχείο για τους ομοφυλόφιλους, το The Saguaro, βρίσκεται στο Παλμ Σπρινγκς και φιλοξενεί μια ετήσια εκδήλωση γκέι χορού για το White Party. Βρίσκεται 2.5 μίλια μακριά από τη δράση στο κέντρο της πόλης, δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το μέρος καθώς είναι ζωηρά σε χρώματα camp-as-pants. Η μεγάλη εξωτερική πισίνα είναι συχνά ένας κόμβος δραστηριοτήτων με DJ που παίζουν και πάρτι το Σαββατοκύριακο. Κατά τη διάρκεια του Coachella και του White Party, αυτό το ξενοδοχείο σκάει. Το Saguaro διαθέτει σπα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως μια σειρά από περιποιήσεις. Υπάρχει επίσης 24ωρο γυμναστήριο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια και ζωηρά χρώματα που ταιριάζουν με το εξωτερικό του ξενοδοχείου. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε σουίτα δύο υπνοδωματίων εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και καλά εξοπλισμένα. Μπορείτε να κατευθυνθείτε στο εστιατόριο El Jefe του ξενοδοχείου για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο και στη συνέχεια να σηκώσετε ένα ποτήρι στο μπαρ της πισίνας.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Παλμ Σπρινγκς Εκδηλώσεις