μασάζ, χαλάρωση, χαμηλά στην πλάτη

Sofia Gay Massage Spa

Sofia Gay Massage Spa

VIP Massage Sofia
Εικονίδιο τοποθεσίας

Bulgaria Blvd 98, 1680 Manastirski Livadi, Σοφία, Bulgaria

Εμφάνιση στο χάρτη
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 63 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Εάν χρειάζεται να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ή αν απλά βαριέσαι και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο και πραγματικά συναρπαστικό. Η προσφορά μας για μασάζ είναι μόνο για εσάς!
Εάν επισκέπτεστε τη Σόφια για επαγγελματικούς λόγους ή ως τουρίστας, θα είναι πραγματική χαρά για εμάς αν μας εμπιστευτείτε και αφήσετε τον υπέροχο μασέρ μας να αγγίξει, να κάνει μασάζ και να χαϊδέψει το σώμα σας. Το ειδικό VIP Massage μας δημιουργείται ως συνδυασμός power sports μασάζ, ειδικού γυμνιστικού μασάζ και του μυστηρίου του μασάζ tantra.

Ο θεραπευτής μασάζ είναι πολύ διακριτικός. Έχει ετεροανδρική εμφάνιση, λόγο και συμπεριφορά. Θα σας επισκεφθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας ή θα σας υποδεχθεί στο διακριτικό μας στούντιο. Βιώστε μια
απίστευτη απόλαυση από το ερωτικό VIP Massage, που θα θυμάστε πολύ καιρό μετά.

Εκτός από το ειδικό VIP Μασάζ, μπορείτε επίσης να λάβετε πρόσθετες υπηρεσίες που μπορείτε να προσθέσετε εκ των προτέρων κατά την κράτηση ενός ραντεβού. Είναι πολύ εύκολο και πηγαίνει όπως τα γαρνιρίσματα στην πίτσα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μασάζ προστάτη, nuru (σώμα με σώμα), φετίχ (ο μασέρ μπορεί να είναι με ερωτικά εσώρουχα, τζόκς, στρινγκ ή με λευκές κάλτσες ή μόνο με μπλουζάκι) ή άλλα.

Σας συνιστούμε να κλείσετε ραντεβού για τη διαδικασία τουλάχιστον μία με δύο ημέρες νωρίτερα. Η καλύτερη ώρα για ένα μασάζ καλής ποιότητας είναι το πρωί, όταν η ενέργεια του μασέρ είναι ακόμα καθαρή. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού μασάζ στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση: vipood@abv.bg (απαντάμε μέσα σε μια ώρα).

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε Facebook (σύνδεσμος στη σελίδα στο Facebook), όπου κάνουμε συχνά προσφορές και εκπτώσεις στα ειδικά μασάζ μας.

επισκεφτείτε το VIP Μασάζ σελίδα απευθείας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

 

 
Χαρακτηριστικά:
Massage

Τελευταία ενημέρωση στις: 17-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο