Αθήνα · Μπαρ

Gay Tours Αθήνα

Η συλλογή μας από τις καλύτερες, δημοφιλείς, ιστορικές και πολιτιστικές περιηγήσεις στην Αθήνα. Η πόλη είναι γεμάτη με υπέροχα ερείπια από την αρχαιότητα, όπως ο Παρθενώνας. Μπορείτε να εξερευνήσετε τη μοντέρνα, μοντέρνα συνοικία Γκάζι και να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή στους Δελφούς.

Gay Tours Αθήνα

Alternative Athens - Gay & Lesbian Athens Nightlife Tour
Εικονίδιο τοποθεσίας

Αθηναικό !, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
4.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Η Αθήνα δεν είναι απλώς μια πόλη φιλική προς το LGBTQ. Είναι ένα μέρος με μια πολύ μακρά ιστορία σεξουαλικού φιλελευθερισμού που υπερηφανεύεται για την τροφοδοσία όλων των κοινοτήτων του, παρέχοντας σε όλους το ευρύτερο δυνατό φάσμα επιλογών. Ελάτε να δείτε πώς μπορεί να είναι η γκέι νυχτερινή ζωή της Αθήνας όταν γνωρίζετε όλα τα μέρη για να πάτε!

"Υπάρχει L και υπάρχει G - άνδρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές περιηγήσεις και οδηγούς. Θα συρθείτε σε περίπου τέσσερα ή πέντε από τα πιο καυτά gay μπαρ και νυχτερινά σημεία στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένου του πιο καυτού LGBTQ κλαμπ της στιγμής. Θα μάθετε σχετικά με τις γειτονιές καθώς και τους χώρους διεξαγωγής. Έχουμε προγραμματίσει αρκετό χρόνο σε κάθε σημείο για να γνωρίσουμε ανθρώπους στην πορεία."

Αυτή η περιοδεία της gay gay nightlife στην Αθήνα θα σας οδηγήσει να εξερευνήσετε τρεις διαφορετικές γειτονιές που μαζί αποτελούν την καρδιά της σκηνής LGBTQ της Αθήνας. Θα έχετε μια αίσθηση της ποικιλίας των χώρων και των γκέι μπαρ που προσφέρει η Αθήνα. Από την άλλη πλευρά, ενώ η μουσική, η ατμόσφαιρα και το πλήθος μπορεί να αλλάξουν από τόπο σε τόπο - θα σταματήσετε τόσο σε πιο ήσυχα τοπικά μέρη όσο και σε κλαμπ με μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένης μιας τελευταίας στάσης στο νούμερο ένα σημείο στην πόλη.

Φυσικά, ο οδηγός σας θα είναι διαθέσιμος για να παρέχει οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες μπορεί να χρειαστείτε και οι εκδρομές διαρκούν περίπου 3 ώρες. Η ελάχιστη ηλικία συμμετοχής στην περιοδεία είναι 18 ετών και θα λάβετε 1 δωρεάν ποτό ανά άτομο.
Χαρακτηριστικά:
αγγλόφωνους οδηγούς
εξατομικευμένη

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο